Bakýn dün o kadar olay oldu bir yetkili bakan vs çýktýmý tvye vs. Yok çünkü kararlarýnýn yanlýþ olduðunu biliyorlar çýkýpta ne söylecekler ha bir metin yazarlar onuda bir þey olmamýþ gibi geçiþtirirler
Yeðenime de göndermiþtim linki. Onlarýn mahallesinde gözükmüþ. teyit etmek için aradým sordum. Var mý gerçekten coronalý biri biliyor musun diye sordum? Sokaðýn baþýnda bir çiftte varmýþ. Karý-koca da corona varmýþ ama çocuklarýna geçmemiþ.
Evden pek çýkmayan insanlardý ,dikkat ediyorlardý dedi. Fakat sanýrým kocasý iþ için doðuya gitmiþ. Herhalde ordan kaptýk diye düþünüyorlarmýþ.
Þuan dünyada fabrikalar, araçlar durduðu için dünya baya temizleniyor...
Dünyada en az 1 hafta bu þekilde tüm her þey durup doðanýn kendisini temizlemesi lazým... veya 2 hafta.. kimse ölmez kimse batmaz...
Dünya olarak vizyonumuz sýfýr maalesef.
þehirler baþtan aþaðý yeniden tasarlanmalý..insan mobilizasyonunu ve etkileþimini düzenleme açýsýndan.. ve geniþ yeþil alanlar ile.. nüfus homojen daðýtýlmalý ülkeye..
kocaman ülkeyiz ama nufusun 4 te 1'i tek bir þehirde.. baþlýbaþýna risk.. milli güvenlik riski.. ekonomik risk.. bu tür durumlar sürekli olacak muhtemeldir gelecekte.. bir an önce baþlamalýyýz þehirlere format atmaya..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri