sn kiraz kalýn ýn anlattýðý bu stan-by .
Hafta içi hem fed hem ýmf hikayesi swap la alakalý.
Katarla yapýlan swap anlaþmasý mevcuttu yalnýz petrol fiyatlarý onlarý bayaðý etkileyeceði için alt pencereden para aranýyor.
sn kiraz kalýn ýn anlattýðý bu stan-by .
Hafta içi hem fed hem ýmf hikayesi swap la alakalý.
Katarla yapýlan swap anlaþmasý mevcuttu yalnýz petrol fiyatlarý onlarý bayaðý etkileyeceði için alt pencereden para aranýyor.
KRT de infaz yasasý ile ilgili meclisten yayýn var .
Nisan vade, 152000 artalama x30 shortlar 102000 civarýnda kapatýldý...
102.000 ortalama, nisan vade %20 long açýldý...
68 tl civarýnda , nisan vade %30 Tüpraþ long açýldý ...
19 mart tarihli gönderi...
X30 NÝSAN vade LONG larý sabah cari fiyatlardan kapatýyorum...
TÜPRAÞ NÝSAN vade LONG larý sabah cari fiyatlardan kapatýyorum...
Teknik sat vermemesine raðmen, son yükseliþte YABANCI satýþa devam etti, (pozisyon kapatma gerekçesi )
Yabancý takasýnda kayda deðer alým görmezsem; X30 ve HAVAYOLU, SHORT düþünüyorum...
Bilgilendirme amaçlýdýr. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bunlarýn sözüne güven olmaz yarýn öbür gün haber düþer imf’den 9,5 milyar$ düþük faizli kredi alýnacak. Zaten Baþkan ve avanelerine dün baþka demiþtin bugün baþka söylüyorsun diye kimseye soru sordurmazlar hatta aksine onlarca yalaka kalemþörler ve ekonomist müsveddesi þöyle uygun kredi böyle düþük faizli bu stand by deðil vs vs diye ekraný iþgal ederler.
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Ýmf ile ilgili açýklama mý gelmiþ ?
Eðer olumsuz açýklama gelmiþ ise
Blomberg tv yi bunu da haber etmesini çaðrýda bulunuyorum
Nede olsa objektif habercilik bunu gerektirir deðil mi ama
bloomberht nin olumsuz haberleri vermesini beklersen çok beklersin...
cüneyt baþaran vardý kral çýplak dedi diye gerçekleri söylüyor diye adamý londraya sürdüler...
virüs olayýnýn baþýndan bu yana kafalarýný kuma sokup yok bugün geçer güney korede bitiyor þuydu buydu masal okudular...
polyannada onlardaki kafa yok...
Yer Ýmleri