aylýk takas
Mustafa uður Bayraktar bey servede güzel bi atýlým yaptý ve þirketi 10 günde yüzde yüz prim yaptý.Yakýnda yatýrýmcýmýz artý nýnda ayný kiþiye ait olduðunu anlayacak ve muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta Artý yatýrýmcýsýnýn yüzü gülecektir
Þirketimiz Artý Yatýrým Holding A.Þ.'nin Mustafa Uður Bayraktar'a ait Halka kapalý ve Ýmtiyazlý 100.000 adet A gurubu paylarýnýn Sayin Yalçýn Yalçýnkaya'ya satilmasýyla
ilgili görüsmeler sonucunda taraflar arasýnda anlaþmaya varýlmýþ, söz konusu paylarýn devri hususunda 22.04.2020 tarihinde (bugun) hisse satýþ anlaþmasý imzalanarak
devir iþlemlerine baþlanmasýna karar verilmiþtir.
Sayýn Hiisedarlarýmýza duyurulur.
Satýþ haberi hayýrlý olsun.Bildiðim kadarýyla Yalçýn bey saðlam biri.Bakalým þirket içine ne koyacak bekleyip göreceðiz
Artý nýn almak istediði þirketler içinde en dikkat çekeni Hay mühendislik fakat öncesinde saðlam bir tahsisleri gelir diye düþünüyorum
Hikayesi çok çok iyi. Yalçýn YALÇINKAYA dediðimiz kiþi yanýlmýyorsam Yk Holding'in sahibi. Doðru mudur? Bilen varsa yazsýn lütfen. (Günlerdir yazan çizen olmayýnca bir ben mi görüyorum, herkes enayi sen mi akýllýsýn diye düþünüyordum.)
Ýnternette baya araþtýrdým, karþýma çýkan bu. Eðer öyleyse hikaye hem çok büyük hem de henüz KY olmadýðý için alacaðý yol çok uzun. Tabi bence.
Saygýlar...
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarýmý lütfen yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz.Pala'dan yediðim kazýklarýn haddi hesabý yok.
Körle yatan þaþý kalkarmýþ.
Yer Ýmleri