Arkadaþlar geçen gün twitter da birisi yazmýþtý.
Uluun'un bu sabah ki 8.59 fiyatý, covid 19 öncesi son fiyatýna göre %116 pirimliymiþ.
Rtlab 4-5 liralardan 50 liraya giderek 15-20 katý prim yapmýþtý.
Corona önsesine göre bazý kaðýtlarýn 2-3 kat prim yaptýðý ortamda kaðýdýmýzýn primli olmadýðýný düþünüyorum.
Ýlk çeyrek bilanço son gün yarýn açýklanacak.
Bilanço açýklandýktan sonra Temmuz ayýnda açýklanacak olan 2. çeyrek bilançolar satýn alýnmaya baþlanýlacak.
Þirket en çok satýþý Nisan-Mayýs aylarýnda yaptý malumunuz.
O yüzden asýl 2. çeyrek bilançodan çok umutluyum.
Hiç sanmýyorum.covid öncesi 4.9 u görmüþtü.bir yýldan beri nadasta bekliyordu hisse.yýlbaþýnda kapasite %66 artarak yeni tesisin devreye girmesi ile dikkati üzerine çekiyordu.Yabancý ortak arayýþý ile (kapa düþen haber) soluksuz 15 lere gidiþ ve düzeltmeyi yapýnca yarýnki bilanço beklentisi kaldýðý yerden devam edecek hissini uyandýrýyor.Bende fazla yok en son 10.30 dan çýkmýþtýmGeri alým fýrsatý vermedi sayýyorum..
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
MR da gördüysen bilemem ancak kapasitesi %66 artan tesisin bilançosunun kötü gelmesi için daralan bir pazarý olmalý.Millet in undan baþka beslenecek gýdasýmý kaldý bu zor ekonomik þartlarda þu an hisse %5 in üzerinde pirim yaptý bir günde ,herhalde benim gibi düþünenler yada bilançoyu öðrenenler alýyordur.Bakalým akþama bilanço gelir.ytd
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
son dakikaya kadar bilanço bekletmesi canýmý sýkýyor 150 tane iþtiraki 40 bin çalýþanlý þirketler bile hesap kitap edip yolluyor bilançoyu ama bu baskýladý baskýladý iki üç gündür bir hareketler bi hareketler ama gün içinde çok geziyor umarým bilançoyu fiyatlýyordur ben aslýnda 6 aylýkta güzel gelecek beklentim var ilk üç ay zaten vergi dairesine zarar bildirmiþti nen yapýyor diye kafam karýþtý bir miktar kenara aldým izleyeceðim haber patlatýrsa içerde haber sýzdýrýyor diye spk ya þikayet edeceðim bizimde hakkýmýz ayný anda öðrenmek
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri