bU KADAR COÞKU OLURSA BÝLANÇO IÇIN KAÐIT GITMEZ..BIKTIRIP SATSINLAR SATSINLAR ONDAN SONRA ORTAKLIK HABERÝ FALAN YINE BÝRKAÇ KÝÞÝYE EKMEK VAR..DÝÐERLERÝMÝZ FÝGÜRAN....
bU KADAR COÞKU OLURSA BÝLANÇO IÇIN KAÐIT GITMEZ..BIKTIRIP SATSINLAR SATSINLAR ONDAN SONRA ORTAKLIK HABERÝ FALAN YINE BÝRKAÇ KÝÞÝYE EKMEK VAR..DÝÐERLERÝMÝZ FÝGÜRAN....
yk baþkaný yarýn 14.20 de bloombergdeymiþ bilginize sunulur
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Bu uluun petun pnsut pýnsu bunlar nasýl uzun süre ayný hareketleri yaptý birebir biri bunu açýklayabilir mi! günlerce takip ettim tl olarak ayný hacmi yaptý petun ve uluun bir süre normal deðil bence nasýl bunlara izin veriliyor. uluun bugün kap geldi birden yukarý gitti aþaðý bastýlar sonra kim bastý nasýl bu kadar sert hareket edebiliyor yahu? Hissenin gidip gitmemesi önemli deðil pislik hareketlere uyuz oluyorum. Ytd
hani 3 tavan yapacaktý.nerede o çok bilmiþ
ben hala sabahki haberde takýlý kaldým![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri