Þirketin gerçek deðeriyle borsa deðeri tabiiki farklýdýr. Ben 8 tl ye takýldýðýmdan burada göreceli olarak yazdým. SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin gerçek deðeriyle borsa deðeri tabiiki farklýdýr. Ben 8 tl ye takýldýðýmdan burada göreceli olarak yazdým. SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o deðil de arkadaþ biz býktýk bu undaki spek býkmadý dünya kadar vardý elimde 50 tane kaldý býktým bunun dallama hareketlerinden onca þirket aldý baþýný gitti bir bu birde bossa kaldý
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
1.758.655 Tl cuma günü ilk 10 aracý kurumdan para giriþi oldu. Bence kaðýdý baskýlayýp topluyorlar. YTDeðildir
Þirketin YKB geçen seneki ciroyu 3 milyondan fazla olarak açýklýyor. Piyasa deðerine baktýðýmýz zaman 1 milyon tl bile deðil. Bu iþte bir gariplik yok mu? Nasýl bir kar marjýyla çalýþýyor?
Her þeyden önce saðlýk gelir, sonra zaman...
Ne kastýn be Uluun? Böyle bir günde bu baský nereye kadar?
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Patronunun söylemiyle 1,1 milyar dolar ihracat yapan bir firma artý ortaklýk beklentisi varken bu baský ve fiyatlar komik geliyor en fazla bilanço tarihine kadar bekletirsin spek efendi, ya patron yalan söylüyor yâda senin bekletmen....
mart nisan mayýs döneminde pandeminin en cafcaflý dönemiydi ve bunyüzden artan kapasite ile birlikte satýþlarýn çok artmasýný bekliyoruz. Ayrýca döviz de bu dönemde sakindi. Uluun karakteri gereði döviz yükseliþine negatif duyarlýdýr. Hal böyleyken 6 aylýkta rekor kar bekliyoruz. Bence de baskýnýn sebebi bu. Hatta eðer yeteri kadar toplayamazsa önceden vergi dairesi bilançosunu gönderip milleti kaçýrmaya da çalýþabilir. Ama artýk güneþ balçýkla sývanmaz. Rekor gelmesi muhtemel SPK bilançosu beklentimizi patron bile bozamaz. Çünkü 6 aylýklar denetleniyor hem de .
Her gün katýksýz düþüyor acaba ortaklýk iþi yattý mý? Diye düþünüyorum yâda büyük bir kalem oyunuyla beklenen süper bilançosunumu yok edecekler yâda þirket battýda bizimmi haberimiz yok...
Yer Ýmleri