http://invst.ly/r-akl
Teknik olarak genelde EMA 50 de destek buluyor. Yani 9,75 önemli.. Ayrýca EMA 9 / 22 / 50 hepsinin üstünde kapanýþ var. Umutsuz olmayýn o kadar. Yarýn ola hayýr ola
http://invst.ly/r-akl
Teknik olarak genelde EMA 50 de destek buluyor. Yani 9,75 önemli.. Ayrýca EMA 9 / 22 / 50 hepsinin üstünde kapanýþ var. Umutsuz olmayýn o kadar. Yarýn ola hayýr ola
Sn.Diamantidis elinize emeginize saglik.Guzel bir yazi olmus.
Sahsi olarak benim dusuncem ileriye donuk olarak sirket borclarinin kapatilmasi ve yatirim icin harcanan paraya borsey demiyorum.
Benim gorusum ve karsi ciktigim nokta su,
Hisse sabah iyi basladi +8 kusur gordu. Alan aldi satan satti.Orasida kabulum.
Simdi 2M hisse bugun satilacak KY biliyor mu bilmiyor.
+8 den hisseyi aldi KY sonra baski basladi +8 den -4.85 e kadar ki kisimla ilgiliyim ben sahsen.
2M hisse satilacagini bilen KY +8 den mal almaz.Hacim belli ne olacagini az bucuk kestirir yatirimci.
Benim sahsi kanaatimce , 2M hissenin satilacgini bilen biri malini +8 den millete verdi.
Ben sahsen boyle dusunuyorum.Bu nedenle kiziyorum.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Fikirleriniz çok güzel gerçekten, bizler 1 ayda zengin olma derdinde olduðumuz için maalesef bizlere abes geliyor bazý yapýlanlar, burada önemli olan eðer gerçek yatýrýmcý isek yani orta ve uzun vadede bekliyorsak hiçbir sýkýntý yok, ama borsayý kumarhane olarak görürsek daha çok üzülürüz, deðil mi ne yani adamlar cebimize para mý koyacak 3 günde, yalnýz patronlarýn þu hesabý da yapmalarý gerekir bunlarý yaparken, otla çöpü iyi ayirmalilar, bunu yaparken de uzun vadede bekleyen hesaplarý göz önünde bulundurmalarý gerekir bence...
Bol kazançlar hissenin tüm ortaklarina...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
bence patron 1,79 dan kaç günde aldýysa o kadar güne yayarak satmalýydý. keþke spk da böyle bir kural olsa
Dün bi ara gördüm iyi gidiyordu
11.70 lere gelmiþti
Þindi 10 a düþürmüþler
1 günde ne deðiþti? De bu kadar düþürmüþler. Hiç biþey.
Ýnsanlar borsadan nasýl soðutulur
Aylardýr böyle eze eze öðretiyorlar
Yazýk valla
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Tam rezillik. Bir günde satmakzorunda mýydýn be kardeþim. aylardýr hep oyun hep oyun. Kendi adýma hep inan hep inan...
Hayýrlý kazançlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Uzun vadede ve yatýrýmlarýda düþünürsek kaðýt bir þekilde toplar, fibo 0,238 üzerinde benim bir sýkýntým yok ama garip iþler dönüyor.
Bol kazançlar
YTd.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri