gýda lar çoðu show yapti.
Hiç güven vermiyor. Endeksin ilk yüzde 2 veya üzeri düþüþünde 9-9.50 aralýðýna düþer bu. O nedenle ben vedalaþtým kalanlara Allah sabýr versin. Bu arada sunuda belirtmek isterim bist önümüzdeki günlerde %10 a yakýn düþebilir. O nedenle dolar yada altýnda kalmak daha mantýklý. Ytd...
Türkiye tüm dunya düþerken hep pozitif ayrýþtýrý. Muhtemel sebebi varlik fonunun alýmlarýyla hep bu seviyelerde kalarak yukarýya artmasýdýr. Bak biz iyiyiz ülkenin durumu iyi algýsý yaratmak. Halbuki jeopolitik riskler, iþsizlik,cari açýk ve devamýnda kurun dogal yükseliþi ve enflasyon. Artý dünya genelindeki pandemi ve ekonomik daralma. Daha nereye kadar sürdürülebilir bu olumlu hava... Patlamaya hazir6bomba oldu bist þu an. Tamamen yalancý bir olumlu hava var algýsý yaratýlmaya çalýþýlýyor. O nedenle borsa þu an cok riskli. Ytd
Eyyy spek totosu cirosu senden 6 kat dusuk olan petunun piyasa degeri senden yuzde 30 yukarda yabancilarla gorusmelerde hisse fiyatini 25 ile 30 arasi istendini ve kagidin ederinin bu oldunu ben cok iyi biliyorum ama sana bilmedigin bise soyluyum kafami bozuyosun 1 milyon kot daha cizerim isbankasindan gozune isik tutulmus tavsan gibi ortada kalirsin adam ol kagidi olmasi gereken yerlere getir bu sana son uyarim.
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri