Ýcerden bilgiyi alan basip duruyor birkac gundur. Mevzu suymus: sirket 5.250.000 lot daha borsada satmak icin kaydettiriyor.
En son bizim haberimiz oluyor.
Ýcerden bilgiyi alan basip duruyor birkac gundur. Mevzu suymus: sirket 5.250.000 lot daha borsada satmak icin kaydettiriyor.
En son bizim haberimiz oluyor.
DÝÐER 20.551.956 TL 24,32 %
Eren Günhan Ulusoy 12.699.375 TL 15,03 %
Fahrettin Ulusoy 33.444.229 TL 39,58 %
Nevin Ulusoy 7.780.756 TL 9,21 %
Onur Erhan Ulusoy 10.023.684 TL 11,86 %
Ortaklardan birisi Onur Erhan Ulusoy Dolaþýmdaki hisselerin yüzde 22 sine yani 5 te Birinden çok hisseleri satacaðým diyor... danýþýklý deðilse hisse bayaðý düþebilir... uzun vadeli yabancýya satýþ gerçekleþirse yine toparlar ancak bayaðý bir iniþ çýkýþ yaþanabilir...
YTD
ONUR ERHAN ULUSOY
5.250.000 lot satacak nedeniyle hisse hareketlenmiyor yada düþme eðiliminde.Bukadar lotu Bistte satmasý belkide blok satýþ olarak gerçekleþebilir.Ýzleyip görelim satýþ hangi fiyattan olacak.Belkide satýþ görüþmeleri tamamlandý blok satýþ tek seansda gerçekleþebilir.Ayný þekilde satýþa BÝST depek çok kez þahit olduk
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
7,9 milyon dolarlýk satýþ blok satýþ olmalý aksi çok zor
Baský yapýp malýmýzý alýyorlar.Spk.ninbu isleri küçük yatirimci lehine düzenlemesi lazým.3/5 ay sonra vazgeçtim satmýyorum diyebilir mi?
Paraya ihtiyacý var,borç var kesin bu nedenle satýyordur.Eylül ayýna en son yine bir milyon lot satýldý,daha öncede.Her kapa bildirdiklerini sattýlar.Fiyatta anlaþmýþlardýr diye düþünüyorum.Öyle olmasa 5,25 milyon lotu zor satar bu sýð borsamýzda.VESBE de blok olarak 5 milyon lot sattý iki gün önce borsada.oda blok satýþ olarak gerçekleþti.Alan bir aracý kurumsa hisseyi yükseltip yukarýdan daðýtabilir.Yada yabancý bir fona devreder.Neden olmasýn ortaklýk için Pragma Finansal Danýþmanlýk AÞ'ye (Pragma) Birleþme ve Devralma (M&A) yetkisi verilmiþ ve Pragma tarafýndan yürütülen M&A süreçleri dahilinde potansiyel yatýrýmcý kurum ve kuruluþlarýn listesi firmaya daha önce iletilmiþti. Muhtemelen Blok satýþ olacaðýndan þimdilik bir sýkýntý görmüyorum þahsen.Ancak algý farklý olabiliyor.
takasa þeker yatýrým uzerinden gelmiþ 5kusur milyon
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sat sat bitermi bu mal.
Sabir
Yer Ýmleri