Bedelli değil, bedelsiz...
SPK dan sonuç bekleniyor...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli değil, bedelsiz...
SPK dan sonuç bekleniyor...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız, düzelttiğiniz için teşekkür ederim. SPK sonucu ne zaman belli olur, bir tahmin veya beklenti var mı?
SPK Başvuru Tarihi 15.02.2021
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
Yönetim kurulumuzun 05.01.2021 tarihli toplantısında, 84.500.000,00 TL olan mevcut ödenmiş sermayemizin tamamı iç kaynaklardan bedelsiz olmak üzere %126 oranında artırılarak 190.470.000,00 TL'na çıkartılması için Seri VII.128-1 nolu Pay Tebliği'nin 16.maddesinin 6.fıkrası gereğince 02.02.2021 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısı yapılmasına karar verilmişti.
15.02.2021 tarihi itibariyle SPK başvurusu yapılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız
Saygılarımızla
....
YTD
https://youtu.be/-8sLsHvCQOg
Tahtacı niye aşağı baskılıyor... ?
YTD
ne yapmak istiyorsun spek kardeş anlamam ve çözmek zor işler..
ne yaparsan yap bedelsiz öncesi fiatı bir görelim ona göre kararımızı veririz..
yok 17 veya 18 den bölünecek olursan bedelsizleri alıp yine tutacagım ..
bol şanslar
ZIR-DELİ Y.T.D
bedelsiz degil de bedelli yapsaydı buralar da değil şu anda daha yukarılardaydı hisse.hiç bir manası olmayan bedelsiz ile sermaye tavanının birazini yemiş oldu neyse ki hala bedelli için sermaye tavanın da yer var.umarım ki şirketin ihtiyaci olan bedelli sermaye artışını yaparlar da şu doviz borçlarını temizlerler.bu şirketin temel problemlerinden birisi de yuzde 5 olan kar marjıydı ki aslında bir toptancı için problem değildir ama bu kar marjını yukarı çekebilmenin yollarından birisi perakende ye adım atmak idi.kendi markası ile yola çıksa cok uzun bir süreç olacaktı ki soke un gibi perakende de rüştünü ispatlamış bir firmaya talip olması son derece doğru bir hareket ama fiyat skalası da çok onemli.zira olan borcun cok daha fazla artacağı bir gerçek.tabii hisse devri vs ile bir çözüm planları da olabilir lakin bedelli yapılması gerekliliği de burdan da anlaşılıyor.en kotu ihtimalle ederinin az da uzerinde bir fiyat ile soke un alınabilir aslında zira şirkete yaratacağı sinerji geri getiri falan cok acayip olabilir.kısa vadeli fiyat dalgalanmalarına takılmayıp sabredebilenler için onemli bir potansiyel gibi duruyor bu şirket.uzun sure once yerimi almıştım ve uzun bir sure daha pozisyonumu korumayı düşünüyorum.şu patronlarda su bedelli yi verirler herhalde diyerek herkese bol kazançlar .
Yer İmleri