Kýsa dönemli fþnasal borçlara sýkýþmýþ gibi..
Yakýnda bu da “bedelli sermaye artýþý” kervanýna katýlabilir!
Söke un da alýrsa dýþ fona ihtiyac dahada yükselir.
Kýsa dönemli fþnasal borçlara sýkýþmýþ gibi..
Yakýnda bu da “bedelli sermaye artýþý” kervanýna katýlabilir!
Söke un da alýrsa dýþ fona ihtiyac dahada yükselir.
DÖNEM KARI (ZARARI)
11.461.834...2021/1
19.432.780...2020/1
þirket geneli intibarý ile iþ yapmasý ve satýþta sorun yok finasman gelir iyi olmasýna ragmen finasman gider hepsini götürmüþ..
þirket kar potansiyelini yükseltmesi lazým..genelde $ olarak alýp $ olarak satýþ yapmasýndan çok fazla gelir getirmemiþ..tl kur farkýndan kaynaklý karlar..2020 yýlý temmuzda yabancý ortak arayýþýndan ses seda yok belki söke un alýmý ve ortak haberi beraber gelebilir..þirket öz sermayesini katlamasý gerek fakat buda ancak yapýlan iþten çok iyi kar etmekten geçer...?
bol þanslar
ZIR-DELÝ Y.T.D
Söke un satýþ haberi düþmüþ... Ýnþallah sonu güzel olur.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan parayla ayrýlacam ama ne zaman ve ne kadar sorularýnýn cevabýný bilmiyorum 😈
06.04.2021 tarihinde yapmýþ olduðumuz özel durum açýklamasýyla Mediterra Capital Partners kontrolünde faaliyet gösteren Moms Kitchen International S.A.R.L.'nin sahibi olduðu Söke Deðirmencilik Sanayi ve Ticaret AÞ'nin ("Söke Un") hisselerinin Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret AÞ ("Ulusoy Un") tarafýndan kýsmen ya da tamamen satýn alýnmasý ya da Ulusoy Un ile Söke Un'un, Ulusoy Un (devralan) bünyesinde birleþtirilmesi hususunda vermiþ olduðumuz baðlayýcý olmayan teklifin kabul edildiði ve detaylý inceleme sürecine davet edildiðimiz Mediterra Capital Partners tarafýndan þirketimize bildirilmiþ ve kesin teklif öncesi son aþama olan mali ve hukuki incelemelerin (due diligence) baþlatýlmasýna ve ivedilikle tamamlanmasýna þirketimizce karar verilmiþti.
Þirketimiz Yönetim Kurulu bugün yapmýþ olduðu toplantýda; mali ve hukuki inceleme sonucunda raporlarýný ileten KPMG Yönetim Danýþmanlýðý A.Þ ve Çalýþkan Okan Toker Hukuk Bürosu ile Þirket Deðerleme raporunu paylaþan Pragma Finansal Danýþmanlýk A.Þ 'nin analizlerini ve þirketimizin ilgili komitelerinin çalýþmalarýný deðerlendirmiþtir. Toplantý sonucunda Nihai teklifimiz Mediterra Capital Partners'a iletilmiþtir.
Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili geliþmeler Sermaye Piyasasý Kanunu'na ve ilgili diðer yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak yatýrýmcýlarýmýz ve kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla
bakalým karþý taraftan son haber nasýl gelecek :cuma günkü harket al ver sonra tekrar AL ...?
SPEK kardeþ bakalým nasýl bir taktik uygulayacak..6.10 üzerindeki hareketler hisseye olan güveni artýracak ..
bol þanslar..
ZIR-DELÝ Y.T.D
https://www.tradingview.com/x/I34YNkhC/
DOLAR bazlý..?
açgözlü ve hain bir spek ve patronla karþý karþýyayýz..?
hisseyi süründürmek ky býktýrmak istiyorlar fakat sonunda gerçek degerine gelecektir diye düþünüyorum..?
%126 bedelsizin ky kalan kýsmýný toplayana kadar baskýya devam :
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri