50 günlük ortalamaya dokunduk buralardan pek alta gelmiyor geçmiþ te öyle oldu þimdi de haberin gelmesi felan da tesadüf deðil yakýn zamanda söke ile ilgili fiyat tespit raporu gelir umarým
50 günlük ortalamaya dokunduk buralardan pek alta gelmiyor geçmiþ te öyle oldu þimdi de haberin gelmesi felan da tesadüf deðil yakýn zamanda söke ile ilgili fiyat tespit raporu gelir umarým
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Garanti yeter bu kadar dedi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün bu saatlerde 21.5-21.6 arasýnda al ver yapýyorlardý þimdi 20.9-21 arasýnda. Bir taban olsa rahatlayacaktý ama her kademeden yedire yedire mal verdikleri için düþüþ bir türlü sonlanmýyor
%2-3 düþünce alýcý geliyor her yerden. Taban olan kaðýda kimse dokunamaz bu nedenle son 1 haftada hiç taban olmadý .
Ýlk defa AKD'nin satýþ tarafýnda DÝÐER daha fazla.
Bir de devre kestirse iyice rahatlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
ben en yakýn camiye gidiyorum sela verdireceðim yarýn için son ümidim kaldý(
( keþke hepsini 27 de satsam diyenler kulp baþkaný )
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri