bu twitterdaki grupdan korkulur valla.. SU'yun suyunu çýkardýlar
neyse biz hissemize bakalým.. sosyal medyada ky ler hisseden çýkmaya baþlamýþ görümü mevcut.. ben kendi adýma devam ediyorum..
trade de yapmýyorum..
bu twitterdaki grupdan korkulur valla.. SU'yun suyunu çýkardýlar
neyse biz hissemize bakalým.. sosyal medyada ky ler hisseden çýkmaya baþlamýþ görümü mevcut.. ben kendi adýma devam ediyorum..
trade de yapmýyorum..
BAKAN PAKDEMÝRLÝ, SAMSUN TARIM VE ORMAN SEKTÖR TEMSÝLCÝLERÝYLE BÝRARAYA GELDÝ
Gýda Arz Güvenliði Noktasýnda Tedbirlerimizi Üst Noktaya Çýkardýk"
"Hasat Zamanýndan Önce Fiyatlarý Açýklayacaðýz"
"Ürününüz Tarlada, Serada; Etiniz, Sütünüz Ýse Elinizde Kalmayacak"
TEDBÝRLERÝMÝZÝ ÜST NOKTAYA ÇIKARDIK
Covid-19 salgýnýnýn bölgesel deðil, küresel bir sorun olduðunun altýný çizen Pakdemirli "Tabii bu salgýn kontrol altýna alýnmadýðý takdirde hem geçim kaynaklarý, hem de gýda risk altýnda. Bu da bütün yük omuzlarýmýzda demek oluyor. Hamdolsun ki, Covid-19 süreci dünyada hiç gündeme gelmeden önce de gýda arz güvenliði noktasýnda çok iyi durumdaydýk. *Süreçle birlikte ise tedbirlerimizi üst noktaya çýkardýk" açýklamasýný yaptý.
BÜTÇENÝN %54,5'ÝNÝ TARIMSAL DESTEKLERE AYIRDIK
Bakanlýk bütçesinin %54,5'ini çiftçilere, yani tarýmsal desteklere ayýrdýklarýný söyleyen Bakan Pakdemirli " 2020 yýlý tarýmsal destekleme bütçemizin yarýdan fazlasý olan toplam 22 milyar liranýn 10,5 miyar liralýk destekleme ödemesini de, bu yýlýn ilk çeyreðinde çiftçilerimizin hesaplarýna yatýrdýk. Ayrýca geçen yýl açýkladýðýmýz fiyatlarla, çiftçimizin yanýnda olduðumuzu ispat ettik. Artan maliyetler karþýsýnda bu yýlý da, doyurucu fiyat politikasý ile telafi edeceðiz. Hasat zamanýndan önce fiyatlarý açýklayacaðýz" dedi.
SAMSUN'U, ÜRETÝMÝN HÝÇ BÝR AÞAMASINDA YALNIZ BIRAKMADIK
Samsun'u, üretimin hiç bir aþamasýnda yalnýz býrakmadýklarýný söyleyen Bakan Pakdemirli "Samsunlu da her zaman üzerine düþeni yaptý. Bugüne kadar kendisine verilen desteðin fazlasýyla hakkýný verdi. Bu noktada Samsun bu potansiyelini muhakkak iyi deðerlendirmeliyiz" açýklamasýnda bulundu.
https://www.tarimorman.gov.tr/Haber/...Biraraya-Geldi
Buðgay gümrük vergi düþüþü avantajý düþümüzümü durdurdu acaba.%50 hissede devam ediyorum .Düzeltme olursa tekrar verdiklerimi geri alacaðým.Düzeltme yi seanas içinde yapmasý en saðlýklýsý.Samsun deyince aklýma Feyyaz yiðitin þarkýsý geldi
https://www.youtube.com/watch?v=iC0g9FyRJIo
Boþverin kardeþim takýlmayýn.)
Hayýrlý günler hepimize bu arada
Haberler akýyo maþallah
Ben teknolojiye karþý olmasam da çokta sevmem. Yazýlarýmdan az buçuk belli oluyordur sanýrým.) Teknolojinin insan mutluluðunu yokettiðini düþünüyorum.
Bu sosyal nmedya ývýr zýbýr iþleri pek anlamýyorum, sevmiyprum da, bazen bana söylüyorlar reis senin motto larýný kendilerinin ki gibi yazýyorlar diye, çokta bakmýyorum, umursamýyorum. Cadý kazaný gibi orasý))).
2007 yýlýndan beri bu siteyi forumu takip eder burda yazarým. Çok iyi borsacýlarý da burda tanýdým. Burda yazýlarýndan feyz alabileceðümiz usta kalemler olur dönem dönem. Þu an pek görmesemde acemsah vardý misal. Pek ayný kaðýtlarda denk gelmesem de tarzýný takdir etmiþimdir.
Borsa spot piyasa, kimseye niye aldýn, niye sattýn diyemezsin, tak tak. Ýsteyen alýr, isteyen satar. Serbest piyasa ekonomisi.
Lakin ahalinin fiktif dediði ,gerçeði fiction dan gelen kurgu senaryo lotlu iþlemler, ya da alýn satýn demek spk mevzuatýna göre suçtur. Ya da yönlendirici kesin hükümler beyan etmekte. Spk tespit ettiklerine para cezasý ya da iþlem yasaðý veriyor.
Bu minvalde olduðunu düþündüðünüz yazýlarý , belirtilen siteden lütfen SPK ya þikayet edin..
---///
Þu an ilgi var. Biraz otobüsü tesislere çektiler. Hacim yaptýrýp, motoru soðutuyorlar. Kaptýrdýklarý lotlarý toplamaya çalýþýyorlar. Biraz zor iþ) benim görüþüm bu þekil. Haber akýþý mükemmel çünkü, zor zaptediyorlar tahtayý, bi anda küt püsküvüt alýcýlar kene gibi yapýþýyor.
Neyse;
Bi grafik atda kardeþim gözümüz gönlümüz açýlsýn..
Tekrar hayýrlý günler..
Yer Ýmleri