Ekip þimdi SÖKE ile meþgul, bir iki tavan sonra KY'ýn eline verip ULUUN'a geçerler diye öngörüyorum. Fazla kalmadý, bu hafta sonu olabilir..YTD.
Ekip þimdi SÖKE ile meþgul, bir iki tavan sonra KY'ýn eline verip ULUUN'a geçerler diye öngörüyorum. Fazla kalmadý, bu hafta sonu olabilir..YTD.
sökenin artacaðý her fiyat deðerleme olarak uluun'u da yukarý çeker (hisse fiyatý deðil). Zaten alýþ fiyatýna göre halka arz fiyatý çok yukarýda. Bunun bilançoya yansýmasý ilk çeyrek de olur.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...S41kRlIVQ&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söke mart sonuna kadar 15 li fiyatta olursa hesaplamalara göre defter deðeri de 35 civarý çýkýyor. Ama bence asýl konu buðday fiyatlarýnýn nasýl seyredeceðidir 2023 için. Ukrayna savaþý nedeniyle ukraynanýn rekoltesi yine düþük olur, üzerine kuraklýk faktörünü de eklediðimiz zaman buðday fiyatlarýnýn yukarý gitmesini beklerim.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Un fiyatlarini devlet tutuyor.Simit zammý sonrasý bakan açýklýyor ve diyorki.Biz Aldýðýmýzdan düþük fiyatla piyasaya un veriyoruz ( suspanse ediyoruz) yine zam yapýyorlar. Demekki mýzrak çuvala sýðmýyor..Dövizde öyle .tut tut nereye kadar.Astari yüzünden pahalý olacak bu gidiþin.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimizin ürün çeþitliliðinin artýrýlmasý amacýyla Samsun Gýda Organize Sanayi Bölgesi'nde 37.200Ton/Yýl kapasiteli
makarna üretim hattý için proje çalýþmalarýna baþlanmýþ ve teþvik belgesi çýkarýlmýþtýr.
Kamuoyunun bilgilerine sunarýz
Saygýlarýmýzl
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
07.10.2022 tarihinde 29.140'ta boþluk vardý, bu kapandý.
Yer Ýmleri