Originally Posted by
temelreisim
Bu iþler böyle kardeþim.
Þimdi ki nesil akýllý. Böyle altýn yumurtlayan tavuk þirket buldu mu býrakmýyo. Hani diyorlar havada kapýyorlar diye
Tahtaya bakýyorum, satanýn malýný dakkasýna havada kapýyorlar.
Serbest piyasa ekonomisi alan alýr satan satar. Alana niye aldýn, satana niye sattýn diyemezsin. Spot piyasa, anýnda görüntü Tak tak
3. Fabrika yeni açýlmýþ, kapasite kullanýmý %50 den %100 e çýkmýþ, hafta sonu dahi 7/24 çalýþýyo. Eee bi de virüs var salgýn var, ortaklýk hikayesi var, herkes yapýþýyo. Kimse býrakmak istemiyo. Ee bi de insanlarýn virüsü hiçe sayýp ölümü hiçe sayýp fýrýnlara ekmeðe hücum ettiðini herkes görünce ahali daha da yapýþtý, býrakmýyor. Gerçi Avrupada abd de ayný. Orda da makarna ve pizzaya hücum.
Ben de farklý deðilim))) yarý nakit tutuyom. Bi ani fren ve ön camdan atma hareketi bekliyom. O ara takviyeliycem. Açýða satýþta yok, kimse gerçek lotlarýný da kaybetmek istemiyor.
Yaw ben hepsini geçtim. Tam virüs salgýn öncesi dünya Un a muhtaçken bu þirket yeni fabrika açmýþ. Bu salgýn olmasa boþa yatýrým olucakmýþ, þu an Altýn yatýrým oldu. Bu vizyonla öngörü ile açýklanamaz, resmen kahinlik gibi biþey. 2 haftadýr kafam buna takýldý.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri