Yukarıda ki traşı şunun iç yaptım.
Normalde şirketleri araştırır ona göre alırım ya da satarım, bu sefer ilk defa hisse aldım, sonra şirkrti araştırdım. O yüzden uzunca traş yaptım az önce.
Herkesin kendisine göre doğrusu var. Herkes yolunda. Kimisi teknik diyo kimisi taktik diyo kimisi temel analiz kimisi takas diyo. Bana göre benim doğrum hepsi boş iş. Ben ağalara, coniylere bakarım, ortaklık yerli yabancı şirket satın alma vs varsa oraya akarım, piyasa nerdeyse ordayım. Kimin ciro su kar ı artıyorsa kimde borsa hikayesi varsa ordayım. Borsacıyım. Rüzgar nereye esiyosa orda mevzi alırım.
Çünkü, Bi grup teknikçi, 82 binde nakitte kalın aman cıss tekniğe görr 70 bin olucak diye milleti 1 aydır dışarıda tutuyo, hepsi zararda 1 aydır bekliyo, 82-99 bin çıkışı oldu halen düşecek diye bekliyorlar, şimdi borsa düşse ne olur, hiç değilse zararları azalırdı, hepsi kafasını duvara vuruyo şu an. Borsa düşse bakın ben demiştim diyecekler, eee 82-99 bin çıkışı ne olacak???
Bi grup teknikçi de 82 bin de borsa W çizrccek önce 103 bin sonra 120 binlere tekrar gelecek diyordu..
Benim teknikte tek kabul ettiğim benim doğrum destek ve direnç tir. Ona inanırım. Gerisi benim doğruma göre, boş iş. Adam x hissede bi şekil çiziyo fullish bulish formasyon hisse 5 tl , çizginin formasyon hedefi 30 tl. Allah Allah. Firmaya bi bakıyon, 2 masa 1 kasa. Ne satıyo, kar artacak mı? Borsa hikayesi var mı? Coniyler ortak mı oluyo? Hiç biri yok. Arkadaş bulish çizdi diye olacak. Heee hee çok beklersin.
Lisede felsefe dersi sıfır falan kim buldu. Harzem buldu, Ömer hayyam dı Fibonacviy di. Tak 3-5 yıl sonra adamın adı Borsada))) len adamın çağında borsa mı vardı. Adamın kemiklerini niye sızlatıyosunuz.
Dediğim gibi. Herkesin kendi doğrusu var. Herkes aynı şeye inansa zaten hisseler hep çıkar ya da hep düşer. Herkes aynı şeye inanmadığı için zaten düşüyor çıkıyor. Video var, borsada doğru bilinen yanlışlar mış))) eee senin doğrun bana göre yanlışsa ne olacak???sen borsanın gurusu musun? Borsada tek bi doğru tek bi yanlış olmaz. Çok bilinmeyenli denklrm gibidir.
Bana göre futbolda kaleciler gereksizdir, para almamalıdır. Bi insan gol yiyor diye para kazanabilir mi? Dünyanın bana göre saçma işi. Sana göre de golu kurtarıyor diye olması lazım ve de en çok para kazanması gerekiyordur.
Benim yazdıklarım da sana saçma deli vızıltısı geliyordur.
Borsada her zaman kazanç vardır. Kayıpta. Krizde de savaşta da hisse alınır. Yeter ki doğru zamanda doğru şirkette olmasını bilin. Viop tu foreksti varantı takılmıyorsanız, endeks bizi çok bağlamaz. Önemli olan şirket ve hissesidir.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri