Sanýrým uluun da bilinmeyen bir þey kalmadý, þahsým adýna zarar bile etsem filmin sonunu görmek istiyorum. Önemli olan diðer gýdalardan ayrýþsýn. Yabancý ortaklýk hisseye baðlýyor. Ytd
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanýrým uluun da bilinmeyen bir þey kalmadý, þahsým adýna zarar bile etsem filmin sonunu görmek istiyorum. Önemli olan diðer gýdalardan ayrýþsýn. Yabancý ortaklýk hisseye baðlýyor. Ytd
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uluum sermaye tavanýný mý yükseltmiþ? Eski haber mi?
Artýþ miktarýný küçümsemiyelim daha bir ay önce 4 liraydý hissemizin deðeri.Aylýk %142 getirmiþ.Yýllýk Faizlerin %10 un altýnda seyrettiði bu günlerde.Bazen hissedeki artýk roket hýzýna ulaþýnca yorum yapamaz oluyoruz.Artýþ kýsa sürede olunca ilk geri dönüþte dökülüyoruz.Þayet maliyeti 3 lerden olupta bu fiyatlara vermeyen arkadaþlara helal olsun derim.Yabancý satýþý gerçekleþen hisselerde en az üç katýna yükseliþ gerçekleþtiðini hatýrlýyorumBAZENDE RTA GÝBÝ,REYSAÞ,BURVA GÝBÝ GÝDEN HÝSSELER DUR DURAK BÝLMÝYOR.Ky olarak þirketin deðerini bilmemize imkan olsa sonuna kadar bekleriz.Patronun satýþ fiyatý konusunda en küçük bir iz býrakmadýðý bir gerçek..Satýþ olumsuza dönerse çuvalýn dibi delinir ona göre hareket etmek lazým.Hiç satýþ yapmayýp sonuna kadar giden arkadaþlar iyi satýþ olursa tekke çorba.Ekrana baktýðým her gün silkelediler.Arasýra bakýnca sorun yokTek avantajýmýz etrafta gitmesi gereken pek hisse kalmadýðýndan trene atlamak isteyenler oldukça daha yol var gibi.Yatýrým tavsiyesi deðidir.
Ben pazartesi vedalaþirim, 4,20 maliyetli 95 bin lotum var, azar azar çaktýrmadan bu hafta vedalasiyamda spek sizi maðdur etmesin. Yeter bu bana .
Yer Ýmleri