bugün SPK dan BEDELSÝZ ile ilgili onay gelebilir..?
bugün SPK dan BEDELSÝZ ile ilgili onay gelebilir..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Cem Okullu parmaðý yok hissede, deðil mi arkadaþlar?
Arkadaþlar az önce yatýrýmcý iliþkilerden Ýlker beye mail atýp bedelsiz ve söke un iþini sordum ,sürecin devam ettiðini cevaben bildirdi ,ayrýca kamuya açýklanmamýþ özel bir durum olmadýðýnýda yazmýþ ,kendisine teþekkür ettim.bu günkü düþüþü bende pek anlamlandýramadým ,bakalým belki akþama kokusu çýkar ,hayýrlýsý olsun diyelim
Þimdi KAP haberi 5.250.000 lot 16,27-14.80 arasý satmýþ... bunun yorumunu bilenler bilir... malýnýza sahip çýkýn.. kemerleri baðlayýn... bu kadar beklentisi olan salgýn döneminde stratejik ürün deðeri kazanan sektörde... sahibi hisseyi deðerlensin/deðerlendirsinler diyemi satýyor diye düþünmek lazým.. ya spek aptal bu kadar malý aldý.. ya patron salak malýný satýyor... ya da...YTD
Kafamda deli sorular?
Patron sattigi mali neden yukaridan tekrar alsin
Ancak soyle de bir durum var
Soke una verilen en fazla teklif burada gecen yilda alinmadi bu yil alinmasi lazim
Bedelsiz olayini kendi sermayesinden karþýlayacak para lazim
Simdi bir paradokstayým
Yukselecekse patron neden satar 🤔
Yaklaþýk 8 tl den beri burdayým. Aldým sattým, sattým aldým. Bu kadar dengesiz bi kaðýt görmedim. Ya patron çooook akýllý ya da hiç yooook. Karar vermek çok zoooor. Bence beklenti yüksek ama insaný HAYATTAN BEZDÝRÝR. asla ytd deðildiiiiir.
Yer Ýmleri