Çok iyi bir þirket, olaðanüstü bir
yönetim kadrosu var ama nedense
hisse bir türlü performansýný
Gösteremedi. Zaman zaman ataklar
yapýyor fakat çabuk sönüyor
Çok iyi bir þirket, olaðanüstü bir
yönetim kadrosu var ama nedense
hisse bir türlü performansýný
Gösteremedi. Zaman zaman ataklar
yapýyor fakat çabuk sönüyor
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þirketin özellikle bu dönemde bir miktar
hisse geri alým yapmasý gerekir. Bölünmesi de
an meselesi. Bedelsiz oraný gayet güzel
bilançosu güzel gelirse bu sene ciddi
bir potansiyele ulasabilir
3 ncü çeyrek bilançosu satýþlarýný ikiye katlamasýna raðmen net kârý beklenenin altýnda gelmiþti. Ýhracatýný artýran bir þirket olmasý sýfatýyla yýllýk bilançosunda güzel bir net kâr bekliyorum.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Geçen sene þubat ayýnda þirket
25 liralar civarýnda 12 bin adet
hisse geri alýmý yapmýþtý.
Yani hisse biraz daha düþse
bir yýl önceki fiyatýna gelmiþ olacak
yorumda belirtilen 42.02 direncini bakalým bölünmeden önce kýrabilecek mi
https://www.youtube.com/watch?v=BHJwgzHfBSQ
Yer Ýmleri