Biris daha vardý 3-4 yýl öncesinde 1/3 iþlem açardý, hedefine gelirse kâr al terste kalirsa 2/3 olmadi 3/3 ama %90 kazanirdi %10 da stoploss yapardi onun nickini hatirlatamadim
Canýn bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
sokaða çýkma yasaðý yaklaþýyor
lupponuzu colanýzý pýrasanýzý
vakitlice alýn Sonra ortalik 56 oluyor
![]()
AKÝNONYA ÞATOSU zaten kentuf un profilinde yazmiyormuydu ?
stockgeneration stop oldugunu 1 2 sefer anca gormusumdur . ona bile bulastilar bu topikte .. oncekli viop topigine bak birde simdiye bak troller sabaha kadar anadolu ajansi kopyaliyor mesaj dolduruyor. aktroller memleketi yedi bitirdi diyordum ama viop basliginida yemisler bitirmisler![]()
...
Benim bu 3. Nikim gençtik o zamanlar hemen tel no yapýþtýrdým açýk olarak þimdi durulduk tel no yu da genelde siyasi nedenlerle yapýþtýrdým ozamanda trol çoktu malum açýlým zamanýydý þimdi bizden fazla milli yerlici oldular he he he
beyler (arbitraj öðrenin)
þimdi yazdýðým arada kaynayýp gidecek ama
Resmi gazetede hisselerin vereceði temettü açýkl*****n %25 i olarak daðýtýlacak kalaný ise Eylülden sonraya bakýlacak
bu durum Viopta fiyatlamalarý sapýttýracak
arbitraj iþlemlerini öðrenin hazýr olun. (risksiz kazanç)
6.ay vadede 1500 olan temettü puaný 400 lere iniyor
8. ay vadede 1550 olan temettü puaný 425 lere iniyor
12. ayda 1800 olarak devam ettiriyorum. (yeni açýklayan olursa deðiþir)
Bear_Bull
@BearBull26
birde tosbaga vardi . o ne oldu oda gozukmuyor gecen bir ara twitter da bir basslikta gormustum .
...
Aniden ve çok hýzlý bir þekilde beyin sapýnda çýkan problem nedeniyle vefat etmiþti. Hiçbir belirti de yoktu kendisinde. Ben de savcý siye biliyorum kendisini. Yayarak poz alýrdý her 1000 lik kademe de satýþ yapardý. Örneðin 115 'te 10 sattýysa 116 da 5, 117 de tekrar 10, sonra tekrar 5 þeklinde poz alýrdý. 8 - 10 bin ouana kadar dvm ederdi satýþ ya da alýþa. Hangi poz 1000 puan kâra geçtiyse kapatýrdý. Allah rahmet eylesin nostraoptimaya. Bi arkadaþ onun için voptan kazandýðýný daðýtan biri demiþti.
Yer Ýmleri