Originally Posted by
frappe
Aristonun yeni gözdesi Serra Sabancý ne kadar öngörülü iþinsaniymis.
5.81 gibi düþük bir rakamdan 32 milyona yakýn köy sattý.
Yaklaþýk o kadar hisseside elinde duruyor.
Bddk bu karari ile bankalarý sermaye artirimina da yönlendiriyor diye çok saðlam yazýlar var.
Serra acaba olasý bedelli artýrim için nakit mý stokladý?
Ýþlem beni yanýlttý, 5,81 den alan 4-5 kuruþ yukarýyý da temizler dedim ama 5,79 kapadý ki karanlýk odada aslýnda çok daha aþaðýlara inmiþti, vatandaþ þikayet etmesin diye aldýlar belki, sonra KAP açýklamasý geldi.
Geçen seferki artýrýmda da Sabancý Üniversitesi satmýþtý, bedelli ile alýnan fazla hisse satýlmýþtýr diye açýklama hatýrlýyorum.
Serra Sabancý'nýn resimlerine baktým güzel kadýn, bence parasýný þirketlerden çekiyor özel fona aktarýyor, vergi, zenginler listesi vs ile uðraþmak istemiyor olabilir. Eðer fon kendi payýný alabiliyor ise ihtiyaç kadar bozdurur bozdurur harcar.
BloombergHT de zenginlerin hobilerini gösterdiler az önce, güzel hobiler ama iþ adamýnýn aklý iþte kalýr. 3 saat golf oynadýn muhtemelen 50 bin dolarlýk vaktin boþa gitti. ABD de millet iþ baðlamak için muhtemelen golf oynuyor baldýrý çýplak ancak top toplayabiliyor.
Al Þen ise Ali Babanýn Çiftliði kurmuþ Bodrum'da, onu takdir ettim tavus kuþu dahil çok hayvan varmýþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri