dikkat ederseniz bulaş olmaz aşı üretilene kadar. tabi kronik hastalıklarımızdan da ölebiliriz...fakat furya bittiğinde 2021 sezonunda turizm de patlama olacağı aşikar. kısa sürmesi beklentim gerçekleşirse 5 sektörden hisse alımı gerçekleştirmeyi düşünüyorum...en son 2002-2006 yılında taşımıştım bir daha da hissem olmadı. vob devam eder tabi ki...fakat diğer yatırım araçlarım hisseye dönüşecek gibi ölmez de sağ kalırsak kasıma...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Gökhan Fındık,
Sankodan işlem yapardı
keyborsada yazışırken karşılıklı işlem yaptığımızı farkettik
biri yazıyor ben alıyorum yazıyor alıyorum Altın kontratlarıydı
foruma yazdım kim bu gram altınları ucuz ucuz yazan yazdıkça alıyorum diye
Gökhan çıktı biraz parasını çarpmıştım tahtada
Kicker0707 o zamanlar Eskişehirdeydi görüşürdük
Gökhan lada tanışıyormuş, Gökhan gelip bunu bulmuş Kicker de almış yanıma getirmişti tanışmıştık bizde
dediğiniz gibi forumlarda çok küfürlü konuşur sürekli banlanır ama geri gelirdi.
Taylanda gittikten sonra sadece forex işlem yapar oldu, sonrasında da görüşmedik.
Bear_Bull
@BearBull26
.. hızlı öğrenmiş..
Yatırım kararlarını, piyasa verilerinden ziyade yabancıların hareketlerine bakarak ve önsezilerine güvenerek verdiğini anlatan Gökhan Fındık, Çok az yanıldım, çünkü algımı piyasa uzmanlarının ve televizyon yorumcularının yönetmesine izin vermiyorum diyor. İçinde bulunduğumuz yılın yatırımcılar açısından zor bir yıl olacağını vurgulayan Fındık, Bence VOB`ta düşüşe oynayan kazanır. Risk almak istemeyenler ise mevduata veya devlet tahviline yatırım yaparsa şu süreci kazasız atlatabilir diye konuştu..
orada kırmızı yaptığının yeri doğru söylemiş desem.
ne diyor bu salak dersiniz.
1 yılda 6 vade var
haziran vadede temettü yüzünden fark olmaz ne oldu 5 vade var diyelim
her vade geçişi ortalama 2000 puan desek (4000-5000 olduğuda oldu 1000-1500 de)
2000*5 = 10000 puan yıl
bahsettiğimiz işlemler 2006-2008 yılları
ne geçmiş aradan 14-12 yıl
140,000 veya 120,000 teorik fiyattan fark var
o zaman endex kaçtı şimdi kaç fazla kaldıraç kullanmadan yapılan Short batar mı?
bu hesapları yapacak yatırımcı sayısı maalesef burada çok ama çok az.
2006 da long olup sürekli her vade longu yeni vadeye geçiş yapan birisinin maliyeti nedir diye bir de tersten soralım?
hesaplayabilen çıkacak mı?
hadi buyrun.
twitte bu sorduğum soruya bir bayan arkadaş doğru cevap vermişti (hala twitlerimde duruyor tablo olarak)
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri