Ülkeler virüs azaldýðý için deðil ekonomiler kýrmýzý alarm vermeye baþladýðý için yasaklarý gevþetmeye çalýþýyorlar.
Ülkeler virüs azaldýðý için deðil ekonomiler kýrmýzý alarm vermeye baþladýðý için yasaklarý gevþetmeye çalýþýyorlar.
Sabah altýn aldýrdýlar ( batýrým danýþmaným ) olmaz, benim aram yok altýnla dediysemde , uçacak, kaçacak, hacý olacan dediler. Þu an itibariyle hacamat olduk. Duman vaziyette kol kestim. Korkarým petrol gibi bunda da fiziki teslimat ayaklarýyla bir film dönecek. Sokakta herkesin aðzýnda altýn. Büyük bir depo bulursam bakliyat depolayacaðým.
Dolar/TL 6.9950
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Brent Petrol 19,55$ -23,58%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yýllarca ticaret borsasýnda simsarlýk yaptým.Alým satým dediðim fiziki bir mal üzerinden olur.Þu an altýným var diyenin yüzde kaçýnýn fiziki olarak karþýlýðý var acaba.Bu örneði her türlü para veya mal için verebiliriz.
Altýnla ilgili Mahfi Hoca'nýn 2017 tarihli yazýsý ekte:
http://www.mahfiegilmez.com/2017/06/altn-dosyas.html
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri