Benim bir arkadaþýn buna benzer bir fikri vardý sn dimitris.Þimdi bizim antalyadaki 5 yýldýzlý otellerin bir kýsmý kýþýn kapanmaz.Otel dönsün diye çok ucuza kýþýn kalmak mümkün.Gavurlarýn yaþlýlarýndan bunu yapan çok ,adam isveçten geliyor karýsý ile,elbet yaþlý ve emekli tipler bunlar.4 ay otelde onlara göre bedava sayýlacak rakamlarla kalýyorlar.Oda temizliði yeme içme bedava,e antalyada kýþýn da sokaða çýksan sýkýlmazsýn.Benim arkadaþ bizim yazýmýzda kýþý yaþayan ve bu þekilde otelleri ucuz olan ülkelerden otelleri ayarlayýp oralarda bu þekil çok ucuza kalýnabilir.Kýþýn antalya yazýn bu þekil baþka bir ülke ve otel ayarlanýp çok da güzel yaþanabilir demiþti.Belki çok uzun süre sýkar ama yaz ve kýþ birer ay mantýklý olabilir cidden.
Virüs sebebiyle kan baðýþýnda ciddi azalmalar olmuþ , lütfen þartlara uyan herkes kan baðýþý yapsýn ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu da olabilir. Bahsettiðim ülkelere bizim milletin ne niyetli gittiði belli zaten. Adamlar da bunu biliyor, öptükçe öpüyorlar. Beter olsunlar .
Duruma göre X ülkesinin Antalya 'sý olur. O olmazsa Mersin 'i olur .
Ama sonuç olarak hayat standartlarý artar .Uzak da deðil. Sabah erken kalkýp uçaða binsen torunlarýn kahvaltýsýna yetiþirsin.
Ohhh... Bir de suyundan koysalarmýþ tam olacakmýþ, 15 Mayýsta Corona tamammýþ gençler.
Foçadaki cýbýldaklar kampýnýn, yerini bileniniz var mý?
https://ddi.sutd.edu.sg/when-will-covid-19-end/
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri