Bu arada bant kaydýrma hareketleri malum traderler tarafýndan yapýlýyor. Önceki banttakileri kapatmak için. Oyun bitince üst banda....
Bu arada bant kaydýrma hareketleri malum traderler tarafýndan yapýlýyor. Önceki banttakileri kapatmak için. Oyun bitince üst banda....
Dün geceki karardan sonra belki sabah aþaðý sarkýtýrlar biraz daha takviye yaparýz dedik ama olmadý.
Þu an kuru yukarý taþýyanlar kimler. Yurtiçi yerleþikler mi? Swaplar kapalý deðil mi hala, yurtiçinde satýp tl’ye ulaþýp usd alacak ne kadar yabancý var.
https://youtu.be/D9Cttcl2JRw
Ben de gara gara düþünüyorum. Çünkü elimde dolar yok. Ama her þey dolara endeksli.
Fitch soliutions/langham: Türkiye'nin bir swap hattý saðlamasý oynaklýðý azaltýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Düþünmemek elde deðil ki? Elinde ne kadar dolarýn olacak 50 bin - 100 bin hadi 250 bin USD zaten milyon USD olup gitmeyenin aklýný seveyim. E sudan sabuna her þeye zam gelirken bilemedim nasýl düþünmeyelim.
Dolarda düþüþ kaçýnýlmaz diyenler hep haklý çýkacak.
Misal 7,16’dan 7,14’e düþerse biz dolar düþecek demiþtik derler.
Yer Ýmleri