“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Normalleþme 1 haziranda baslayacak 31 mayýs gecesine kadar anormal yasama devam gece 23.59.59 a kadar riskteyiz. 24.00 dan itibaren hayat normale donecek virüs kulkedisinin arabasý gibi kabaða dönecek
bir halt olacaðý yok.
Cok iyi oldu .
Çookkk.
Super karar.
Hic bi sey olmaz.
Hiç bir vürüs bizim seyimizden þey degildir..
Þak diye actik her seyi..
Þaþýrdý vürüs
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ýçiþleri Bakanlýðý Bakan Müþaviri Burak Güntekin'in sosyal medyadan yaptýðý açýklamada "Hafta sonlarý uygulanan sokaða çýkma kýsýtlamasý, bu hafta sonu da, 15 ili kapsayacak þekilde devam edecektir." dedi. / Haber Global
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
10-15 Haziran gibi ne olacaðýmýz belli olur, benim tedbirler aklým yatýncaya kadar sürecek nokta.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
1 haziranda hersey serbest ama 1-2 gün önce sokaða çýkma yasaðýný uygula![]()
![]()
Virüsün ebesini belleycegiz 2. Ýhtimal virüs bizim ebemizi belleyecek 15 haziran sonrasý veriler herþeyi ortaya koyacak
bir halt olacaðý yok.
15 gün sonra saðlýk bakaný tvlere çýkar,arkadaþlar virüs bizim sandýðýmýzdan daha akýllý çýktý,hiç insaf vermedi þu bu.Olacaðý bu,aptallýðýn tanýmý neydi))))))))
Yer Ýmleri