-
-
Bayadir hastane ye gitmiyorsun idari izin alabilirmiyim diye kronik hastalık dolayısıyla kullanılması gereken ilaçlar varmış Benimki oluyormu dedim doktora hayır dedi biyolojik ilaç turuymus .Kan değerleri nde hemegrom crp çok yüksek çıktı 12 geçen 2018 de yapılana baktım 2 vay 6 ya katlamış doktor da gerek görmedi herhal bir şey demedi ilginç neyse demem oki eğer güçlü ilaç kullanırsan kronik hastasın yoksa normal anlamadım onu neyse görüşmek üzere
-

Originally Posted by
ukc
Bayadir hastane ye gitmiyorsun idari izin alabilirmiyim diye kronik hastalık dolayısıyla kullanılması gereken ilaçlar varmış Benimki oluyormu dedim doktora hayır dedi biyolojik ilaç turuymus .Kan değerleri nde hemegrom crp çok yüksek çıktı 12 geçen 2018 de yapılana baktım 2 vay 6 ya katlamış doktor da gerek görmedi herhal bir şey demedi ilginç neyse demem oki eğer güçlü ilaç kullanırsan kronik hastasın yoksa normal anlamadım onu neyse görüşmek üzere
Merhaba sayın ukc! Bildiğim kadarıyla crp 20 nin altında normal kabul ediliyor. Küçük bir yara bile crp yi yükseltebiliyor. Geçmiş olsun.

Originally Posted by
ukc
Sercay olkan formu sahipsiz bırakmayın insanlara birazcikta olsa faydaniz varsa ne mutlu size bir kaç yazı yazdım 2 itibar gelmiş okuyan beğenen var benim yazıları bile
Bu aralar çok yoğun çalışıyorum. O yüzden yazamıyorum. İlginiz için teşekkürler.
Saygılar...
Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız.

Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok.

Körle yatan şaşı kalkarmış.

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri