Yeni balk hayrl olsun .
Eski bala buradan ulaabilirsiniz
Yeni balk hayrl olsun .
Eski bala buradan ulaabilirsiniz
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yeni balmz hayrlar getirsin.
Yeni balmz hayrl uurlu olsun. Temiz ve bereketli kazanlarmz olsun inallah
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Yazdklarm ve izdiklerim asla ve asla yatrm tavsiyesi deildir. Tamamen kendimi gelitirmek adna karalamalardr.
Sayn Umut bey; dn
gelmiim bu gn gelmiim ne fark var?
Saygszlk deil uyar benimki!
Tahtada olup biteni gormeyen, bu gun sahsima daha brt takasin ne olduunu bilmeyenler saldirdiginda , sizlerinde bir ka kelamn duymak isterdik.
Belki siz msait deilsiniz 36 saattir.
Buradaki yazp cizen Allahtan korkan bir insan m var peki?
Yarn ola hayrola.
Sizinle hep iyiolmak isterdim.
Ama artkiime
Kurt dt gerek yok!
nsanlar yanl biliyor olabilir. Doruyu doru biimde ifade ederseniz kimse size birey syleyemez. Burada slup nemlidir. Forumlarn anac bilgi edinmektir zaten. Sadece sayg ve kullanlan slup nemlidir. Yanl dahi olsa burada bireyler paylaanlarn da saygya ihtiyac bardr. Her yanl , doruya yaklatrr bizleri unutmayn
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Yazdklarm ve izdiklerim asla ve asla yatrm tavsiyesi deildir. Tamamen kendimi gelitirmek adna karalamalardr.
Umut Bey emek sarfetmi, bir grafik izmi. Tasdik eder ya da etmezsiniz ancak bunlar bo eyler dercesine ifadeler ho olmam.
Dier taraftan, A1 Capital'in sabahleyin tabandan ounlukla 3 kuruma satt mallar,o kurumlarn kk yatrmcya dattn iddia ettiiniz ifadeler delilden yoksun. Bu 3 kurumun sabahki ve akamki net lotlar arasnda ok ok az fark vardr.
Bir insan, durum byle olduu halde neden yle yazar. Sen de bizim iimize kurt drdn.
Yatrm tavsiyesi deildir.
Yeni balk hayrl olsun.
Kald ki bir kurumdan alan da olur satan da. Bir yandan alp dier yandan brt takasta , satyor, mal datyor demek??? ok iddial bir aklama. Bizim krontta hedeflerimiz vard ve hala devam ediyor. Uzun vade iin bradayz. Gnlk ilemleri izleriz ama ok fazla taklmayz. Hani ne demiler Haticeye deil, neticeye bakalm. Bizim de yapmay dilediimiz bu.
Yer mleri