Originally Posted by
KIZILDAG
Havayollarý erteleme olsada salmadý, tutmaya devam edebilirler. Dün grafiklerde gördük, devasa bankalar geri 82 bin endeks fiyatlarýna gitti, milyonu geçtik milyar lot yabancý satýþý karýþlandý. Her þeyin dýþýnda grafikler münferit izlenirse borsa dow endeksine duyarsýz kalamaz. Dow öncelikle izlenecektir. Banka grafikleri alçalan üçgen veya kamayý bitirmek üzere. Bu bir emekse sonuçunu fiyatlamalý. Diðer tarafdan bu hafta veya önümüzdeki 3-5 gün içinde Ereðli Kardemir tarzý metal hisseleri fiyatlama yapabilir. Ýzahý uzun sürer ama erken seçime ait ses vardý, sanki bugün görüntüde gelmeye baþladý. Erken seçimde ne olur, kim neyi fiyatlar bilmiyorum. Ama ikinci el araç satan iþi abartýp sýfýrdan fazla fiyat yazmýþ, hacý nedir bu yüksek fiyat dediðinde, “ben aracý 3 ay kullandým hiç sorunu yok, 3 ay test ettim senin yerine” cevabýný alýyoruz. Yada bir baþkasý tulum peyniri satarken fiyatý dolarla izliyor ama dolar çarpanýný sepet kur fiyatýndan alýyor. 😊 tulumcu muhteþem ileri görüþlü, bugünden Eylül dolar kurunu fikslemiþ kendine. Þaka bir yana bazý ürünler dolar kurunu 8,5 liradan hesaplýyor. Bunu uzun uzun düþünmeye gerek yok, sebep nedir diye sorduðunuzda enflasyonun sahte rakamlarla izlendiðini anlayabiliyorsunuz.
Yer Ýmleri