Yanlýþ anlamayýn ama
Hepimiz kardeþiz zaten
Ya adem atadan
Ya da dinden
Yada karnýndan
Bize gereken adalet sanýrým.
Yoksa kardeþler arasýnda hak hukuða pek dikkat edilmez.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ anlamayýn ama
Hepimiz kardeþiz zaten
Ya adem atadan
Ya da dinden
Yada karnýndan
Bize gereken adalet sanýrým.
Yoksa kardeþler arasýnda hak hukuða pek dikkat edilmez.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Mahþerde anne çocuðuna süt verirken elinden yere düþürecek ve dönüp çocuðu yerden tekrar kucaðýna alamayacak. Bu o anýn bir tasviri yada anlatýmý, o anýn ne demek olduðunu göstermek için.
Peki þuan ne yaþýyoruz. Anne-bebek-süt baðýndan bir alt bað olan öz kardeþliðin bitip tükendiði aný yaþýyoruz. Özetle kýyamet çok uzak deðil.
Ortada bedava miller dolasiyor.
Araba 1 sene yurtdisina cikma yasagi gelmis. Airmilelarin suresi doluyormus. Bana da geldi bedava bir tane.
Havacillari alirim, ama ucakta mucakta ucmam dedim. Muahahaha. Bir tanesinden kurataramyacagiz ama zevk icin imkani yok koronalarin moronalarin arasinda.
Bizim kýymetimiz yakýn olabilir.
Alemin kýyameti için sözüm olamaz.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu tacirler 2 haftadýr kimin malýný satýyor, her gün 1 milyon üstü, kendinde yoktu sanýrým bu kadar.
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
ereðliden sonra isdemirde baþladý gibi, sabah 6,96 þuan 7,11 oldu.
Ýnþallah bu da gider
RMX2030 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Kýzýldað size birkac hisse hakkýnda sorum olacaktý. Þuan elimde olan spor hisselerinden çýkmayý düþünüyorum maliyetlerimde düþükte. Þuan kafamda enka isDmr tskb bunlar sizinde takibinzde sanýrým en mantýklýsý hangisi
Yer Ýmleri