Daha önce yazdým, dünya yý elinde tutan DOW, kim ona göbekten baðlý ise etkilensin, diðer ülkelerin ayný hareketi yapmasýnýn bir anlamý yok. Bu duruma henüz ayýlan olmadý. 2-3 yýllýk bir trend baþlayacak sanýrým bunlarýn onun sancýlarý. 107 bin destek en kötü destek 102 bin. Ancak usd bazlý senet fiyatlarý ucuz olanlar tercih edilmelidir. Çoðunluk büyük þirketler usd bazlý fiyat olarak oldukca ucuz, daha fazla satýlmasýnýn pek bir anlamý yok. Ýkinci büyük dip 75-72 binler olay yaþandýðý zaman gelmesi gerekirdi, pandemi 100 yýlda bir olan bir vaka, o dipler gelmedi ve kýsmen dünya ticareti normale döndü, yeniden bir macera aramak istemezler, o diplerde mal almayan hala malda olmayan çok insanlar var. Fýrsat vereceklerini düþünmüyorum.
Den den
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Pandemi döneminde 82 bin olan endeks, dünya kaos içindeyken 60 binde olabilirdi, hiç yaþanmamýþ bir belirsizlik vardý. Þuan ülkemizde dahi her yer açýldý, açmak zorundasýn. Ýngiliz baþkan BORÝS doðru söyledi, bunu kapatarak yenemezsin. TV lerde söylendiði gibi deðil, en üçra köþede bile söylenenlere uyuluyor. Ýki hafta da izmite gittim, çocuklu aileler yok, %30-40 doluluk var ve her kes kurallara uygun hareket ediyor. Bizdeki 1500 vaka sayýsý bence doðru deðil. Vefaat oraný vaka sayýsýna göre düþürülmek isteniyor. Keza fransa dahi ikinci evreye dün gecti. Avrupa izlenmelidir. Dünya genelinde þimdilik doðrularý söyleyen tek kýta onlar kaldý.
Migros-Carfur yine artý açtý.
Ereðli ve Arçelik izliyorum. Ereðli de kalýcý olmaya çok yakýným. Düþse de çýksa da bizimdir hesabý yaparak.
ARD yazýlým ise 29-30 liradan yazmýþtýk, %6 yukarýda açtý. 33,78 lira.
Senet deðiþtirin dedikce saldýran sayýsý arttý. Artýk bunu söylemeyeceðim. Fiyatlar ortada.
Migros sat yazacaðýma al yazmýþým. Yine para kazanacaðýz.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri