TKURU, taze kuru bir marketin yada ondan biraz büyük bir þeyin borsaya açýlmýþ hali, 290 bin lot piyasada mal var. fiyatý 5 liradan 17 oldu. dün artý 8 bugün -8. kumarýn merkezi, yanlýþlýkla kumar oynatýlýyor diye polisler basmýþ o þekil.sahibi aðýz deðiþtirmiþ, ben bunu borsaya yanlýþ açtým, gaza geldim demiþ, 290 bin lot ortaklýk senedini geri verin demiþ. Bu iþi izleyenlerden birisi "kardeþ senet baþýna 70 lira ver" malýný vereyim demiþ. Bu arada yazarken senet -8 den -0 oldu. Neyize dediðim gibi kumarýn kumarý, sadece bilgi amaçlý yazdým, bakalým bir gün gelip gercekten 290 bin lotunu geri almak için senet baþýna 77 lira ödemeyi kabul edecek mi.

sahibi aðýz deðiþtirmiþ, ben bunu borsaya yanlýþ açtým, gaza geldim demiþ, 290 bin lot ortaklýk senedini geri verin demiþ. Bu iþi izleyenlerden birisi "kardeþ senet baþýna 70 lira ver" malýný vereyim demiþ. Bu arada yazarken senet -8 den -0 oldu. Neyize dediðim gibi kumarýn kumarý, sadece bilgi amaçlý yazdým, bakalým bir gün gelip gercekten 290 bin lotunu geri almak için senet baþýna 77 lira ödemeyi kabul edecek mi.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri