Gerek yok, Sherlock'u dinleyelim bari.
![]()
Burada herkes yaþadýðý topraklarý yaný ülkesini sever kimse kimseye ülke sevgisi dersi vermesin burasi yeri deðil , kurallar dahilinde herkes istediðini yazabilir lakin sabahtan beri mesaj silip duruyorum hakaret etmeden güzelce yazýlarýnýzý yazýn , tekrarýnda ceza vermek zorunda kalacaðým .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En güzel ve en kaliteli milliyetçilik, arabaya binerek 12 km uzakta bulanan 5M migrosa gitmek deðil. yürüyerek bir alt sokakta bulunan Ali Bakkala gitmektir. Çünkü bir gün araban olmayabilir ve bir gün sen o arabayý kullanamayacak kadar yaþlý olabilirsin. Asla internet üzerinden alýþveriþ yapmam. Altýn alýrken bile pazarlýk yaparým, pazarlýk yapmanýn keyfi hiç bir þeyde yok.
Süresiz uzaklaþtýrýlmýþtýr .. Küfürü bir þey sananlara yer yok burada ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dün cefaks beye sataþma yapan Ahmet g , Bugün 666 beye küfür eden hakanaki71....
Bu nedir yaaa.??
Korono hikayesi ile Millet iþsiz güçsüz kaldý,kavga edecek bahane arýyor galiba.. Þu forumda ne güzel düzeyli hoþ sohbet ve bilgi paylaþýmý oluyordu.. Huzuru bozmaya ne gerek var..??
Yer Ýmleri