Sagolsun banka dunya kadinlar gununu de kutlamis.
Sagolsun banka dunya kadinlar gununu de kutlamis.
Muahahaha. Bunu kimse niye dusunmemis acaba.
Dunya Yatirimcilar Gunu
Hemen yayayim bunu!
Ortak biliyosun, bir grup varsa ki bence var.. hep belli kurumlar cekiyo bu hareketi.. deniz onlardan ayrý ise bu tahtaya taþ koyar, ha deniz çýkarýp masaya vurup saðlam alýmlara devam etseydi belki 6 lari zemin yapardý, bugün 7 hareketi deniyor olurdu..
15 milyon az diyosun ama bu tahtaya fazla, 15 milyon ile 30-40 kademe gidiyor bu tahta. Garan için olsa haklýsýn.
Taþ koymasa deniz 5.86- 5.99 hareketi olabilirdi yine. Saðlýk olsun al sata devam
Þaka gibi %5 gitti geri geldi yine, aylardýr al sat yapsak ihya olmustuk vay mk
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
15 milyon lot banka hissesinde bir hic. Daha one baska hisselerden ornek verdim, durumu anlattim.
Yanliz burda tek kurum boyle fark yapti. Buyuklerin kullanmasi gerekiyordu. Gelmiyorlar. %3-5 yapinca sat bekle iste. Benim Agustos'a kadar tasima maliyetim cikti.
HA'nin gelmesinin gitmesinin banka ile ne alakasi vardi zaten.
http://share.matriksdata.com/Images/...1444526382.png
Bence yok. Kimse bulasmiyor. TAV ornegini verdim. Kagit 13'lere inmisti, orda alanlar satanlar bizlerdik. Orasi bu gibi karisik degil, senelerdir takip ediyorum, yani lotlar rahat sayilabiliyor. Buyukler 19 oldugunda girdi tahtaya. Ondan sonra da sirti yere gelmedi zaten. Yuklu yuklu satislar oldu, hep karsilandi.
Yer Ýmleri