Geçen Koç holding grafiði paylaþmýþtým, heyecana gerek yok endeksi onunla takýp ediyorum, mayýs, haziran düþüþ var endekste.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen Koç holding grafiði paylaþmýþtým, heyecana gerek yok endeksi onunla takýp ediyorum, mayýs, haziran düþüþ var endekste.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Tahsislinin aslýnda dünyanýn en adi en büyük en kötü bir GASP þekli olduðunu hepimiz biliyoruz öyle deðil mi. Ama aþýrý derece -yaklaþýk 5 kat- ucuz olduðu için görmezden geliyoruz. Tahsisli ile dolar deðeri 10-11 lirayý hedefleyebilir. Endeks üzerinde iþlerin yolunda gitmesinin çokta bir önemi yok. Ýsterse endeks 82 bin olsun. Tahsisliyi geciktiremezler, hýzlý hareket edilmeli. CÝTÝ bu durumu kesinlikle mahkemeye verecek. Vermezse bu 1 küsür milyar senedin yarýsýný CÝTÝ alýrsa zaten çok þeyi daha iyi anlamýþ oluruz. Ben fiyatý deðil operasyonun nasýl olacaðýný daha çok merak ediyorum.
Vay arkadas, devamli grafik atiyorsunuz, gazliyorsunuz, laykliyorsunuz... birsey oldugu yok.
Yenildiniz, tamam cekilin siz de. Omaha Iblisi gibi olmayin.
Batýya yöneliyoruz ABD ye ihracat baþlýyor. Ýran artýk ABD için kilit çýkar sorunu deðil ABD Arabistan daki askerlerini çekiyor vs vs vs
ABD bati tarafiyla iliþkiler iyileþiyor diye görüyorum umarým hatalý deðildir.
Bu grafik baþka ama, Secbul ONS takip ediyor, bu grafik DOLAR bazlý, 1,5 dolar hedef olmalý.Senet taþýmadýðým için tarafsýz yazýyorum. Þaka bir tarafa bu tahsisli normalde 3 liraya götürmesi gerekirdi, defter deðeri sýfýr olmayacaðýna göre, ters psikoloji düþünmek gerekir. Endeks düþebilir, tahsisli çýkarsa halk çýkabilir.
Bu geçiþ süreci nasýl olacak. Seçim felan patlatmadan süreç geçiþi olursa iyi olur. Burada canlý para lazým birde siyasetten seçim vs gibi kilit Bahçeli MHP yine..
MHP ile bir sorun yoksa dayý ralli dayii
Yer Ýmleri