Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Lotun karþýlýðý sermaye , üç bankaya 21 milyar gelecek, halk Ýçin 7 sermaye açýklandý, eski sermaye 1,250, tahsisli farký yani gelecek para 5,750 olacak . Bu para özkaynaklara girecek karþýlýðýnda 1,1 milyar adet senet olacak. Böyle görünüyor. Þayet 5750 sermaye artar ve 5750 milyon tanesi 1 liradan senet girerse anlamsýz olur, bizim gördüðümüz 1,1 milyar adet yeni senet demektir. 5,35 fiyatý belki açýklama ile deðiþir 5 den hesapladýk yada 7 den hesapladýk denebilir çünkü tahsisli yani sahibine özel bir sermaye artýþý bu.
Bu arada hayvan gibi þaapýyoz arkadaþlaryarým saatte 4 sayfa yedik, 10 güne kalmaz halk cafe IV is coming...
2010 yýlýnda gsray %9900 bedelli yaptý ve kendisi loca koltuk gösterdi. Biz ne sermayeler gördük. Burada tahsisli evet ama en azýndan biri para getirecek. Þayet senet 20 lira olsa defter deðeri 0,90 olsa evet olumsuz olurdu ama defter deðeri çok düþük.
Bence de böyle, 1 liradan Tvf ye hisse baðýþlanmýþ olur, böyle bir hak mahrumiyeti olamaz. Devlet para basýyor hisse alýyor gibi bý durum oluyor bence, yine de olumlu... Tvf'nin derdi hisse satmak olsa halihazýrda %51 e sahip, o hisseleri satardý. Hem nerede o alýcýBankalarý güçlendirmek istiyolar benim anladýðým bu, olumlu görüyorum.
Görüþlerim amatör bir yatýrýmcýnýn akýl yürütmelerinden ibarettir, yatýrým yönlendirmesi olarak algýlamayýnýz.
o zaman sermaye artýþý 1.1 miyar olur.
kasaya da 6-7 milyar girer.
bu giren parada covidle mücadelede kullanýlacakmýþ
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri