saglýkla ilðili çalýþan tüm emekçilere,özellikle hemþirelerimize rabbim ,iþlerinde,saglýklarýnda aileleri ile bir ömür boyu,refah,saðlýk,huzur,mutluluk versin,,,,
saglýkla ilðili çalýþan tüm emekçilere,özellikle hemþirelerimize rabbim ,iþlerinde,saglýklarýnda aileleri ile bir ömür boyu,refah,saðlýk,huzur,mutluluk versin,,,,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
fiyat 5.72
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yeni paylar 5.72den alýnacak
Ýlgi a)'da kayýtlý özel durum açýklamamýzda Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan 14.05.2020 tarihinde onaylanan Türkiye Varlýk Fonu'na tahsisli sermaye artýrýmý talebimiz çerçevesinde, toptan alýþ satýþ iþleminin gerçekleþtirilebilmesi için Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde toptan alýþ satýþ iþlemini 20.05.2020 tarihinde gerçekleþtirebilmek amacýyla 15.05.2020 tarihinde Borsa Ýstanbul A.Þ.'ye baþvuru yapýldýðý duyurulmuþtu.
Ýlgi b)'de kayýtlý özel durum açýklamamýzda, nihai pay satýþ fiyatýnýn Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde hesaplanan baz fiyata göre belirlenen fiyat aralýðý dahilinde, 1,00 TL nominal deðerli paylar için 5,72 TL olarak belirlendiði ve çýkarýlmýþ sermayenin 1.250.000.000.-TL'den 2.473.776.223,776 TL'ye çýkacaðý duyurulmuþtu.
Bu çerçevede, Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan onaylanan ve tarafýmýza teblið edilen Ýhraç Belgesi ekte sunulmuþtur.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu ne hýz ahahahha
5.72
Yer Ýmleri