Siyahi birinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili hoþ olmayan sözler kullanýlýyor , siliyorum devam ediliyor lütfen bunu kapatalým . . Ortada bir ölüm var lütfen ..
Siyahi birinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili hoþ olmayan sözler kullanýlýyor , siliyorum devam ediliyor lütfen bunu kapatalým . . Ortada bir ölüm var lütfen ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Halkbank New York'taki Ara Duruþmanýn Ertelenmesini Ýstedi. New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde devam eden Halkbank davasýnda bankanýn avukatlarý, hakim Richard Berman'dan, 9 Haziran'da yapýlacak olan ara duruþmanýn 45 gün sonrasýna ertelenmesini istedi.
https://www.amerikaninsesi.com/a/hal...i/5442427.html
Bu yazýlým iþinden Hindistan ve Çin çok ekmek yiyor. 1.8 milyar dolar inanýlmaz büyük bir rakam ve en büyük sermayesi beyin.
Hükümetin yazýlým ve programlama konusunda iyi proflari bulup Türkiye'ye getirmesi lazým
Geçen ay bilg prog. Yazýlým bölümünden mezun olan bir çocuða benim PC ye müsait olduðunda format atalým dedim çocuk beceremem abi dedi adam 4 yýl boþa okumuþ.Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bende inanmadým ama whatsap yazýlmasýný gördüm biriyle yaziþmis kendi PC sine format için))Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çocukluðumda bir tane köpeðimiz vardý.
Her köpek gibi peþimizden gider onla vakit geçirirdik.
Þehire kadar uzun araç yolculuklarýn da dahi arkamýzdan bizi takip ederdi.
Sanýrým 3-5 sene böyle geçti.
Bir gün þehire babamla gittiðinde geri gelmedi.
Çok üzülmüþtük.
Aradan yýllar geçti.
Bir gün ansýzýn çýkageldi.
Biraz uzak duruyordu.
Yakýndan baktýðýmýzda hayvanýn boynuna telden halka baðlanmýþ.
Zamanla hayvanýn boynu kalýnlaþtýðýndan boynunu sýkmýþ, yara yapmýþtý. Neredeyse hayvan nefes alamayacak hale gelmiþti.
Abimle köpeði yakaladýk.
Köpeðin boðazýndaki teli penseyle kestik.
Köpek geldiði gibi ansýzýn kayboldu.
Belli ki bir yerde bekleyeni vardý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri