Ben de þunu söylemeye çalýþýyorum.
Þirketler Ocak ayýnýn sonunda da bilanço gönderebiliyor. Mart son tarih olmasý lazým.
Pandemi bahanesiyle bu süre daha da uzayabilir. Bununla ilgili SPK sayfasýnda da bildirim yapýlabilir. Kap kapalý ancak 113. Sayfada linki bulunan SPK sayfasýnda açýklamalar yayýmlanýyor. Bu durumu da yayýmlayabilirler diye düþünüyorum.
Þu durumda en az 7 ay daha bekleyeceðimiz anlaþýlýyor. Umarým tekrar döneriz.
Diðer ortak Ortadoðu gruptan da ses yok ve anlaþýlýyor ki pek umurlarýnda da deðil.
Kapanýþ fiyatýyla yaklaþýk 5 milyon lirasý gitti adamlarýn.
Uzun vadeli yatýrýmcý olduk sayende. Tabi ortada þirket kaldýysa.
Telefonu açan yok maalesef. Birkaç defa aradým ama nafile. Bilgi edinen arkadaþlar lütfen bizlerle buradan paylaþsýnlar. Þu Martta baþvuru olayýný teyit etsek iyi olurdu.
Yeþil yatýrýmýn 9 aylýk bilançosu onemli
Ülkede hukuk yada adalet var mý çok merak ediyorum. Hiçbir þekilde ne haber yayýmlýyor ne de telefona bakýp bilgi vermiyorlar. BÝST desen aldýðý kararýn izah edilebilir ya da adil denebilir bir yönü yok. Bundan daha beter bir çok þirket var BÝST te iþlem gören. Gücü yeten yetene.
Bize düþen herhalde þirket iflas etti denene kadar boþa beklemek.
Þirketin durumu iyiyse bilgi verin bari.
Bir de Whatsapp grubu kuran arkadaþlar sizin grupta toplamda kaç lot hisse var?
Bizim sesimiz vatandaþta az hisse olduðu için mi çýkmýyor acaba?
Son durum itibariyle sanki 2 milyondan az hisse halka açýk görünüyor ve büyük ihtimalle bunun da bir kýsmý yine patronun yanlýlarýna aittir.
sirket sahibi ile spk müþterek el ele devam etmeseler yeþilin 30 kat bedelli soygununa izin vermezlerdi..bunlar birlikte karar alýyorlar..çevirdikleri filim ayaklarýna dolanacak sonunda.
Ygyo’dan 1522 m2 26 adet daireyi 20 milyon liraya almýþtýk zincir gayrimenkul geliþtirmeye. Ýlanlara baktým halen tamamlanmamýþ ancak m2 fiyat 2 bin lira civarýnda satýþa çýkmýþ.
Bu fiyattan satabilirse eðer 30 milyon deðere ulaþýr. 10 milyon kar yazar. Onun yarýsý kphol’ün olduðuna göre 5 milyon oradan bir kar yazma imkaný var. Eline de 30 milyon geçer. Eline geçen nakitle yeni projeye mi baþlar arsa mý alýr orasýný bilemem.
Þu yeni iþtirak olayýný da bir bilseydik iyi olacaktý.
Þu halde zincirin hiçbir yere borcu olmamalý.
Kphol adýna yeþil holding nakit sermaye artýþýna katýldý ve muhtemelen onu ilerde yapacaðý sermaye artýþýna sayacak.
Kphol’ün de borcu yoktur sadece hakim ortaða sermaye avansý borcu olduðunu biliyoruz.
Þirketin bu yýl da kar yazmasý gerekiyor.
Þu ana kadar bildiklerimiz onu gösteriyor.
Geçen yýl kar yazdýysa bunu 2020 genel kurulunda öðreniriz. Bu yýl içerisinde genel kurul yapmak zorundalar diye biliyorum.
Þirkete ulaþabilen arkadaþlardan rica ediyorum lütfen buraya öðrendiklerini yazsýnlar.
Yok kardeþim yok. Telefonu açmýyorlar, maile cevap vermiyorlar.
Ercan PEKALP neden istifa etti acaba. 2 yýl önce topladýðý hisseleri Kamil Yeþile devretmiþti.
Ayrýca; kapanmadan önceki son hafta ortadoðu grup satýþa geçmiþti.
O grupla ilgili de bir durum mu vardý acaba? O yüzden mi attýlar bizi kottan.
La bir bilgi verin olum. Kalitenizi gösterin. Varsa tabi.
Yer Ýmleri