Siz atmýþsýnýz
Siz atmýþsýnýz
Þirkete mail atmýþtým Arkadaþlar.
mailime cevap aþaðýdaki gibi geldi.
Sn. Xxxx
Konu ile ilgili Yönetim Kurulu baþkanýmýzýn mesajý aþaðýda yer almaktadýr.
Bilgilerinize sunarým.
“Borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.” Þeklindeki açýklamayý biz de Kap vasýtasýyla þaþkýnlýk içerisinde öðrenmiþ bulunmaktayýz.
Þirketimiz, yatýrým holding statüsünde olup inþaat sektöründe Zincir Gayrimenkul Geliþtirme A.Þ. unvanlý baðlý ortaklýðý bulunmaktadýr. Þirketimizin faaliyeti vardýr. Ayrýca farklý sektörlerde yatýrýmlarýný çeþitlendirme ve yatýrýmlarýný büyütme hedefi bulunmasý nedeniyle sermaye artýþýna gidebilmek amacýyla da Sermaye Piyasasý Kurulu’na da bedelli sermaye artýþý talebi ile baþvurulmuþ ve Kap’ta duyurulmustur
Þirketimizin herhangi bir bankaya borcu bulunmamaktadýr. Þirket özsermayesi pozitiftir. Herhangi bir haciz durumu da söz konusu deðildir.
Þirketin mevcut durumu ile Borsa Ýstanbul’un sunmuþ olduðu gerekçelerin örtüþmediði düþüncesinde olup, yanlýþ anlaþýlma söz konusu olduðu kanýsýyla, bundan sonra ne yapabileceðimizi öðrenebilmek için Bist’ten randevu talebinde bulunacaðýz.
Açýklama saati nedeniyle ve pazartesi de genel kurulumuzun olmasýndan ötürü en yakýn alabileceðim tarihte borsa baskanimizdan randevu alarak hem yatýrýmcýlarýmýzý hem de þirketimizin düþmüþ olduðu bu talihsiz durumun düzeltilmesi için talepde bulunacagim.”
Kamil Engin Yeþil
Yönetim Kurulu Baþkaný.
Bekleyelim bakalým ne sonuç çýkacak. Ayrýca bu açýklamayý keþke KAP’ta da yayýnlasalardý.
Benim anladigim sirket patronun kulagini cektiler buna musade eden spk ve imkb uyarmadan fisi cekemezler o denetciyi ve spk buna kim imza attiysa mahkemeye verecem oyle bedava o denetcinin riskte suan borsada 100 sirket var cok farkli bi durum var
Sayýn SONKEZ su bilgiyi bizle paylaþtýn ya allah senden razý olsun kardeþim inþaallah tüm arkadaþlar olarak kurtuluruz bu kepazelikten allah ne muradýn varsa verir insaallah
#kphol Twitter Cüneyt bey paylaþmýþ
SAYIN MMF 1 teþekkür edriz kardes
Yer Ýmleri