Bazende Tek Bana Karar Verebilmek ok Daha Avantajldr
Ortadou Enerji A. ile Yeil Grubu enerji sektrne ilk admn att. irket, stanbul Bykehir Belediyesi'nin itiraki olan sta A.. tarafndan alan p gazndan elektrik enerjisi ihalesini kazanarak faaliyete geti. Ortadou Enerji p Tesisi, dnyann en byk ve modern ilk 5 tesisi arasna girdi.
Bununla birlikte Ufuk Enerji, Orsa Enerji, Ortadou Yenilebilir Enerji gibi Rzgar Enerjisi ve Geotermal Enerjisi kaynaklarna yatrm yapan irketlerimiz faaliyetlerine devam etmekteler.
“Trkiye’nin enerji ihtiyac devaml bymekte ve yeil enerji kaynaklarndan retim yapan irketler uzun dnemde enerji retim maliyetleri dk olmas nedeniyle iyi bir yatrm olarak kabul edilmekteler. Ortadou Enerji ve gurup iindeki dier irketlerimizin tamam yeil enerji kaynaklar bazl retim yapmaktalar. Bununla birlikte, retim kapasiteleri bakmndan zayflar.
Yeil enerji kaynaklaryla binlerce megawatt retime kmak neredeyse imkansz. Enerji yatrmlar yapma karar aldm zaman bu adan yanl yaptm dnyorum. Eer kmr santrali yatrmlar yapsaydm, imdi yzlerce megawatt yerine binlerce megawatt reten tesislerin sahibi olabilirdim. Ortaklk yaptm gurup ile bu konuda fikir ayrlna dtmzden, byle yatrmlar maalesef gerekletiremedik. Baz eylerde hakikaten kader ksmete inanmak lazm.”
enginyesil.com'da byle yazyor.

Alnt yaparak yantla
Yer mleri