-
yesil sermaye artirim sureci bitince,zincir gyo faal hake gelmus olacak,kphol sermaye 4,200 artik yesilin sermayesi buyufugune gore , tesilin yerini almaya aday, boyle kucuk sermayeler anirmal fiyattalar..insallah borsa cikusindan nasibini almayan sirket herkesi guldurur. bu aralar yinede olumku bir baslangic yada geri donus basvurusu bekliyoruz.
-
Özet : 1-biste basvuru 2- yeni pazarda açılış 3- yeni projelerle buyume
-

Originally Posted by
carizma
Özet : 1-biste basvuru 2- yeni pazarda açılış 3- yeni projelerle buyume
denetçi raporu için şirket işi agırdan alıyor. sirket yetkilisi ile görüşen bilgi versin.
-
Yesilin sermaye artırımı yapılıp zincir gg ye ödeme yapılırsa kphol kendine düşen payı nasıl ödeyecek merak ediyorum.
Tek kurtuluş yolumuz zincir gg görünüyor. Sabır.
-
denetçi belirlenmesi ve yeni raporun çıkması gerekiyor. sicil gazetesinde yeni denetçiye ilişkin bildirim yok.
-
YESİL'de işler hızlandı. Belki burayı da kurtarır Kamil beyimiz.
Ha gayret az kaldı.
Açıldığın ilk gün tabana satış yazacak o kadar çok kişi var ki...
Lakin serbest fiyattan açılacaksın. Tek fiyat olunca o nasıl olacak çok merak ediyorum doğrusu.
Neyse açılsın da tek derdimiz o olsun.
-
YUH diyorum, başka da bir şey demiyorum. Yeşil Holding'in bize sattığı Zincir G.G. A. Ş. tekrar nasıl Yeşil Holdinge geçmiş anlamadım.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...79d6ebbfd52f45
Buyurun buradan okuyun. KPHOL bunu almamış mıydı?
Ayrılma hakkı kullanılmamış mıydı?
YUH arkadaş ya birisi açıklasın bu nasıl oluyor?
-
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim zincir zaten batıkmış değeri -7.5 milyon gözüküyor sermaye arttırınca ancak 10 milyon olabiliyor.
Hayaller suya düştü.
Halen anlamıyorum nasıl varlıklarını satabilir bunlar. Bizden izin alması Gerekmiyor muydu. İsmaili de aradım ulaşamadım zaten.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri