Sona yaklaþýyoruz.
HAZIR MIYIZ?
Sona yaklaþýyoruz.
HAZIR MIYIZ?
Geçen yýl 21.12.2022 tarihinde bilançoyu e-þirkete yüklemiþler.
Umarým yarýn 2021 yýlýnýn bilançosunu yüklerler ve umarýz ki iyi bir kar olsun.
insallah iyi bir kar gelir.4.200 sermayeli sirket elinde 10 adet daire bile olsa 5 trilyondan 50 trilyon eder.elindeki sirketleride degerlemeye soksa guzel bir ozsermaye olusur.bekleyelim bakalim.yinede ygyo da da duzelmeler var.hepsine yansir azda olsa.
Þirket sahipleri þirketlerini unuttular her halde!!!
Ky unutmadý.
Þirketi yönetenler, hiç mi vicdanýnýz yok, hiç mi yatýrýmcýlara saygýnýz yok. Çýkýp bi þey söyleyin.
Beyanda bulunmanýz yasak mý?
Bu ne sorumsuzluk!!!
Çok yazýk, vay halinize. Nice fýrsatlar geldi geçti, hala ne bekliyorsunuz? Anlamak çok zor. Tahsisli sermaye artýrýmý yapabilirsiniz, þirketleri birleþtirebilirsiniz. Ortaklýk durumunu gözden geçirebilirsiniz. Bir þey yapýn artýk.
Çýkýn battýk deyin.
Veya þöyle çalýþmamýz var deyin.
Ýnsan olmak çok ayrý bir þey!!!
Benim hala ümidim var.
Yýl sonuna bir hafta kaldý.
Bekleriz bir hafta daha.
yok yayýnlamadýlar daha 2021 bilançosunu.
ne arlanmaz insanlarmýþ be.
bitti deyin bitsin yolumuza bakalým biz de.
YYAPI
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1091522
Þirketimizin %29,90 hissesine sahip olduðu iþtiraki Yeþil Global Enerji A.Þ.'nin Þirket paylarýnýn 2023 yýlýnda halka arz edilmesi amacýyla aracý kurum sözleþmesi imzalamýþtýr. Halka arz baþvuru sürecine iliþkin çalýþmalar devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygýlarýmýzla.
Kapital Yatýrým Holding’in bu þirketle bir ilgisi var mý?
Bilgisi olan paylaþýrsa memnun oluruz.
Yer Ýmleri