kapitalyatirim.net adresi satýlýk...
kapitalyatirim.com adresi sahipli...
Bin Bin yatýrým holding in piyasa deðeri 11 milyar tl oldu.. Bu þirketin %20 hissesini 3 milyon dolara alacaktý Yeþil Holding SPK izin vermedi. Yoksa þu an Yeþil Holdingin kasasýnda 2.2 TL milyar deðerinde Bin Bin Holding hissesi olacaktý. Yazýk çok yazýk..
Dostum ortak olunacak þirket binbin holding deðildi. binbin scooter þirketiydi. Ama nihayetinde söylemimiz doðru. Maddi kýsmýnýn netliðini bilemiyorum ama SPK buna izin vermemiþti Yeþil Holding için sermaye artýrýmý sürecinde.
2023 geçti umutlar 2024'e kaldý.
Kim öle kim kala artýk.
Bugünkü SPK bülteninde Yeþil Y H için bedelli sermaye artýrýmýna onay verirlerse bizim geri dönüþün kolaylaþmasý yolunda önemli bir adým atýlmýþ olur. Çünkü gelecek paranýn büyük kýsmý yeþil dönüþüm inþaat þirketinin sermaye artýrýmýnda kullanýlacak. KPHOL'de oranýn %50 ortaðý dolayýsýyla KPHOL'ün koyacaðý parayý patron kendi verecek ve sermaye avansý olarak kaydedecek.
Bekleyip göreceðiz...
Ne haber arkadaþlar. Kamil efendiden ses yok. Renco duvarda iþ iyi sanýyorum. Onu KPHOL'e satsa da kar yazmaya baþlasak.
Yýl bitmeden gelir tablosunu sunmasý gerekiyordu. Gelmedi henüz. Gören yazsýn lütfen.
SPK bültenini takip etmeye devam ediyoruz.
Bu arada þirket 2021 bilançosunu Ocak 2023’te yayýnlamýþtý.
2022 bilançosunu da ocak 2024’te yayýnlayacaktýr.
2022’de iyi bir kar açýklayabilir. 2023’ü de çok güzel bir kar rakamýyla 2024 martta açýklarsa önümüzdeki yýl içinde borsaya tekrar dönebiliriz diye umuyorum. Tek sorun diðer büyük ortakla anlaþma durumu. Onu da çözeceklerini düþünüyorum. Çünkü yeþil global enerjide de ortaklýðý bitirip þirketin %100’ünü kamil beyimiz kendi ve yyapý’ya geçirmiþti.
Ne demiþler ümit fakirin ekmeðiymiþ.
2023 yýlýnýn da sonuna geldik. Yeni yýlda beklediðiniz her þeyin gerçekleþmesini dilerim.
Saðlýk huzur ve bollukla dolu nice yýllar dilerim deðerli ortaklarým.
Yer Ýmleri