Teb 10 gun faiz islemeyi ben teyid ettim
Tsmam dediler 5 krs eft vermem
Yalniz valorde sikinti yok ayni gun basladi
En gicik tarafi 200 eft limiti 500 k yi
3 gunde tasinir 15.50 hstrina bunu kabul ettim. Bide teb bosta az para birakiyor
465 k ya 2500 bosta buda bi +
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB sorun çözmede felakettir...
2-3 sene önce bir eft işlemiydi sanırım soyisim hatası mı ne yapmıştım ama yarım saat için de karşı tarafa geçmeyince durumu fark etmiş, çağrı merkezinden tut da şubedeki MT'ye kadar sorunun bir an önce çözülmesi için uğraşmıştım. Buna rağmen 4-5 saatte sorunu çözmeyip, tam eft saati bitince para iade olmuştu, araya da hafta sonu girince kayda değer bir getiriden olmuştum. O gün 4-5 saat boyunca sorunu çözemeyişlerini aklıma getirdi mesajınız.
cepteteb de transferler ücretsiz değil mi? marifetli haricinde bir de cepteteb hesabı açıverin, öyle deneseniz.
Arkadaşlar tamam anladık herkes ekmeğinin davasında 1 kuruşun peşinde ama inanın teb e değmez diyelim 250k var paranı eft yapacaksın limitin 200k, 50k i bir gün sonra yapacaksın sinir harbi.
Bankalar MB 19 unda faiz arttırsa bile uygulamaya 23 ünde geçer en iyi ihtimalle onun için 15-15,25 gibi günlük yatırmak ve
23 kasımı beklemek daha iyi bence .
Ayrıca 23 kasım da en kötü bankalar bürüt 15,79 ve üstünde bir faiz verecek, N kolayda bürüt 17,65 ve üstü bir faiz verecek kaldı şurda 9 gün (Sinir olmayın hepiniz en az bankacılar kadar değerli ve bilgilisiniz) saygılar.
Şu anda çoğu banka vezneden para yatırırken 20 bin tl. üzerine - nereden buldun- belgesi ( banka dekontu, döviz bozma- altın satma , ev satışı vb) soruyor. Bu belayı bu ülkeye sokan da TEB dir. ABD nin Fransadaki banıpas ( doğrusu neyse ) ortağı için soruşturmada verdiği cezayı dayanak göstererek bize uygulamaya başladılar.
Oysa geçen yıl ve şimdi yeni bu yılda yasa çıktı yurtdışından gelen varlıklara kaynak sorulmayacak , vergi uygulanmayacak. Buna rağmen ben yurtiçinde yatıracağım küçük paranın hesabını veriyorum. İnternetten gelene soru yok.
Bu konuda FİBA ve Alternatif sormuyor. 500 bin bile yatırsan soru yok.
Yer İmleri