Teb su anda reklamda hala 15.5 diyo
16. Oldumu olmadimi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb su anda reklamda hala 15.5 diyo
16. Oldumu olmadimi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kapa aç yaptım. Kâr ettim. Ama 1 gunluk getiriden 2 sweat parasi gitti. Yarın tekrar aylik bağlayacağım.30 yada 31 Aralıkta 91 günlüğüne bağlayacağım. 92 gun ve 3 ayda oran dusuyor. Eğer stopaj avantajı devam uzarsa kapatıp 32gune devam ederim 1 -3 gün kaybim olur.
gecen sene stopaj avantajının son günü bağlayıp da 1 gün valor verilen biri vardı burda yazmıştı. stopaj oranı ne oldu merak ediyorum.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB hoşgeldini ilk defa kullanıyorum ama bu ay 2 kere aç kapa yaptım, tekrar yapsam olur mu bilemedim, olmazsa 3 gün düşük faizde kalır, dün de eft limitini arttırmak için aradım şubeye gitmem söylendi.
Bende aynı sorunu yaşadım, şubeye gitsenizde kartınız yoksa telefon bankacılığı şifresi vermiyorlar. Benim kart ihtiyacım yok desenizde, o zaman bir kart çıkartalım, yoksa eft artış işleminiz için gerekli telefon bankacılığı şifresi veremeyiz diyorlar. Ya istemiyorum kart kardeşim dedim. O zaman işleminizi yapamıyoruz dediler. Deli ettiler dün beni. Hesapta bu sene Temmuzdan sonra bu şart gelmişmiş, öncesinde yapabiliyorlarmış. Bugün eft limitinden dolayı dün kalan tutarıda farklı bankaya eft yapıp kurtulucam bu müşterinin her işine taş koyup, zorluk çıkartan bankadan.
Yer İmleri