Kredi faizleri bile 17,75 olmuþ 20 günde bu mevduat faizlerini burada tutabilirmisin
Kredi faizleri bile 17,75 olmuþ 20 günde bu mevduat faizlerini burada tutabilirmisin
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...eltti-6010826/
Sayýn ressam sadece medyayý çok iyi takip ederim o da iþim gereði
500 bin üstünde kalan ufak bir miktarý(75k) odeabank 32 gün 12.5 ile baðladým
Derin ekonomi bilgisi olan arkadaþlar ve yabancý medya takibi yapanlar daha iyi bilirler ;
Misal olarak , beyin fýrtýnasý olarak yani senaryo diyelim vb. Bir ülke ekonomi yönetimi, döviz konusunda çok çaresiz kalýrsa ; uluslararasý bir kuruluþtan üstü kapalý yardým alabilir mi ? Açýkca swap, kredi vb. para bulanamadýðýnda '' Bak kardeþ, ben ülkemde yerlilerden borçlanmada dolara % 2 , TL. ye %11 veriyorum. Gel siz 25 milyar dolarý bizim ülkeye bu güzel kurdan sokun. Tatlý tatlý size özel (kimse duymamasý þartýyla ) %18 veya 20 TL. faizi vereyim. Sonra giderken sana kur garantisi de vereceðimden dolarýný alýrsýn '' diye bir giriþimde bulunmak mümkün mü ? Tamamen düz mantýkla sesli düþündüðüm bir fikir. Yasalara göre bu tip kararlar için özel kurullar var mý, bankalar mý yetkili gibi hiç bir bilgim olmadýðýmdan sadece merak ediyorum.
ünlü menkul 11.50% gecelik. Alt üst limit yok.
Yer Ýmleri