[emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aynisini dusunuyorum.
Hem "dolari dusurduk" diyecekler
Hem "merkez bankasinin bagimsizligindan supheniz mi vardi"
Diye hava atacaklar.....
Gelecek toplantida da durum cok iyi diye faizleri dusurmeye baslayacaklar....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Meali bence þöyle:
Ben faizlerin düþürülmesini istiyorum. Yapýlacak faiz artýþýndan ben sorumlu deðilim. MB bakýn baðýmsýz ve baðýmsýz þekilde faiz artýrým kararý aldý. Aldýklarý bu kararýn sonuçlarýný göreceðiz. Ekonomide olumsuz gidiþat devam ederse sorumlusu ben deðil MB’dir. Ben faizler düþsün dedim bunlar arttýrdý. Sorumluluk bunlarda. Beni dinleseydiniz bunlar olmayacaktý.
Ekonomide olumlu gidiþat olursa, Acý reçeteyi uyguladýk sonu olumlu oldu baþardýk.
ülkedeki dolarizasyonu forumda da görüyorum. banka mevduat faizleri baþlýðýnda dahi faiz artýþýndan, olarýn düþmesinden rahatsýz yazýlar görüyorum. ekonomi raydan çýkýnca yönetim deðiþti. herhalde boþuna deðiþmedi. 1 ay önceki dolar seviyesine geldik, yani dolar pek düþmedi. 4 ay önce dolar 7 nin altýndaydý. dolar hizaya gelinceye kadar faiz artar, zira dolara set çekemeyen ülkeyi yönetemez.
Dolarýn 7,30 un altýna düþmesi iyi deðildir. Ýhracat ve rekabetçi kur açýsýndan zaten ben de buna katýlýyorum. saygýlar
Yine beklenti karþýlanmayacak gibi umarým yanýlýrým sabahtan beri izliyorum yorumcularý hafiften hazýrlýyorlar 200 baz puanlýk artýþa yok yayýnlanacak metinde önemli yok bir daha ki toplantýya güçlü mesaj verilir denmeye baþladý baya umutsuzum bugün ve yanýlmayý çok istiyorum
SON DAKÝKA:
Saðlýk Bakaný, Fahrettin KOCA,
Çin aþýsý ile ilgili Aralýk ayýnda en az 10 milyon gibi bir aþýyý alabilir olacaðýz.
Ocak ayýnda da en az bu kadar olacak. Bu sayý iki katýna kadar çýkabilir. Bir iki gün içerisinde sözleþme imzalanýr olacak.
Son Dakika Haberi: Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca'dan flaþ aþý açýklamasý
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...amasi-41666043
—-///
Pegasus: 20 Kasým'dan itibaren hafta sonlarý saat 10.00 ile 20.00 dýþýnda uygulanacak olan sokaða çýkma kýsýtlamasýndan uçuþu olan misafirlerimiz muaftýr
18/11/2020 09:57:09
—///
Beklenen Faiz arttýrýmý gelir,
Dövizde düþüþ týrmanýrsa;
Kýsýtlamadan muaf olan havayollarý þirketleri;
Saðlýk Bakanýmýzýn son dakika aþý haberi
Yüksek döviz açýðý olan Thy gibi þirketlerimiz;
Öðleden sonra 1 taþla 3 kuþ vurma ihtimalleri doðar.
Þimdilik herþey lehlerine;
Öðlen 2 den sonra, dövizin seyri
Büyük resmi daha da netleþtirecek...
Yer Ýmleri