bir ara ünlü jo nun gecelik repolarý yazýlýyordu buraya ... ünlü jo gecelik repoda ne veriyor ? viop faizinden daha mý iyi ?
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
1-dediðim gibi kiraz hesaptaki parayý baþka bankaya aktaracaðým.
2-aylýkta bu oraný sormadým. zaten mantýklý deðildi benim için .þu an içinde yýl sonunu kaçýrýrsýnýz.
Sadece þunu sordum mt ne
1M para için þöyle düþündüm. %16 faiz oraný veriyor bu arada. vadelide kalacak kýsmý yani dokunamayacaðým azaltmak için.
750 bin diyelim hesaba gönderip. bunun 375k sý vadelide kalacak.(%16)
diðer 375k sý (25K boþta) kiraz plus ile devam edecek.
ve ben ertesi gün kalan 250 k yý tekrar kirazplusa ekleyerek 625k yý (25k boþta) istediðim zaman baþka bankaya gönderecek þekilde bir formul düþünüp Mt paylaþtým. OLUR almýþtým.
Beyler sizce bu sene max faiz kaç görürüz ?
Hocam yatýrdýðýnýz parayý ikiye bölüyorlar, yarýsýyla vadeliye baðlýyorlar, yarýsýyla günlük iþletiyorlar, günlük iþleyen kýsým üzerinde istediðiniz gibi manevra yapabiliyorsunuz dediler bana, mantýken de yapabilmeniz lazým
diðer sorunuza gelince, onun tam mantýðýný anlamadým, vadeli ile günlük ayný oraný garanti ediyorlar zaten, neden günlük avantajý varken toplamýný ayný orandan vadeliye gömmeyi düþünürsünüz ki?
Yer Ýmleri