-
Yurt disi fx firmasi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Şarjın az ama kar yüksek
-
Usd try de sell girmek müthiş bi risk ya ocak krizi sell girdiğim döneme denk geldiği için dünya kadar zarar etmiştim
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Merhaba dostum yurt dışında açtığın bu hesap xm firması mı acaba?
-
Yurtdışında hesabım yok spk tebliğinden önce türkiye de trade ediyordum. Tebliğden sonra fx i bıraktım. Yurtdışındaki firmalara güvenmiyorum hele ki xm e hiç güvenmiyorum.
-
Türkiyede
Swap, spread vb. kriterleri ele aldiğimizda en iyi foreks firması sizce hangisi.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
-

Originally Posted by
Kurt73
Türkiyede
Swap, spread vb. kriterleri ele aldiğimizda en iyi foreks firması sizce hangisi.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
dostum forexte swap aslında göz boyamadır. 1 gecede aldığın yada ödediğin swapı spreadın anlık açılmasıyla ödersin. o sebeple swap e bakma. spread kimse sabit sunmuyor . garanti tera tacirler en iyisi türkiyede. Bunların en önemli özelliği server sayısı sebebiyle işlem hızın diğer kurumlara göre daha hızlı. Spreadler normal. hleki piyaada son 4-5 yılda türemiş türk firmaları var adını vermim asla bulaşmayın. gerçekte oluşmayan fiyat hareketleri ve bilerek spread açarak hesabınızı bitirmeye yönelik hareketler çok olur.
-
selamlar. tebliğden sonra bende bıraktıydım foreksi. yurtdışı hesap açmak istiyorum ingilterede. hesap açıyolar gerçi ama, bi ceza vs.gelirmi ilerde. yurtdışı aktif kullananlar varmı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri